Företagsfakta

Varmitek företagsfakta

Varmitek är ett företag som startades 1990 med komplett inriktning på att utveckla de bästa tekniska lösningarna för att utvinna den gratis energi som strålar och lagras i jordklotet. Vi levereras och installeras värmepumpar och solceller samt den kringutrustning som behövs för att ta vara på den naturliga energin på bästa sätt.

Måns-2-edited
Måns Nielsen, VD
mans@varmitek.se
Jens-1-edited
Jens Nielsen,
Försäljning värmepumpar
jens@varmitek.se
Sam-4-edited
Sam  Al-Mimar
Försäljning solceller
sam@varmitek.se
Bosse-beställningen-kommit-edited
Bosse
Montör
bosse@varmitek.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

Installation:

Varmitek Energisystem AB har certifierade installatörer med många års erfarenheter. Vi har levererat över 2000 anläggningar till både större och mindre fastigheter under mer än 20 års tid. Varmitek har erfarenheten att välja rätt fabrikat och rätt inkoppling för just er fastighet och vi förordar högsta kvalite’.

Service:

Varmitek levererar inte bara anläggningar, vi tycker det är lika viktigt att våra kunder skall känna sig trygga i sin anläggning och kunna ringa oss vid problem eller för service. Vi rekommenderar service 1 gång/år. Då kontrolleras alla temperaturvärden i både vätske- och kylsystemen. Filter rengörs vid behov och vätske/gas/olje fyllningar checkas samt kompressorstatus avläses.  I slutändan leder noggrant underhåll till ökad livslängd och bättre prestanda. Vi har erfarna servicetekniker.

VISION – MISSION – OBJECTIVES

Vision: att leverera kvalitetsprodukter i förnybar energi, av värmepumpar och solceller, för villor, fastigheter och kommersiella byggnader.

Mission: att upprätthålla lojalitet hos alla våra kunder, genom att servera dem med hög kvalitet på både produkter och tjänster. Att göra kunden nöjd med bästa teknik, installation och service.

Objectives: Varmiteks mål är att ha:

  • Bästa produktportfölj och teknik lösning!
  • Bästa service i en eftermarknad.
  • Bli den mest kända leverantören i vårt område.
  • Unikhet är att vi kan kombinera solceller och värmepumpar!

Kontakta oss

Comments are closed