Solceller på din villa

Det ska vara enkelt att installera solceller, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad. Vårat mål är att du ska få en skräddarsydd anläggning, baserad på dina preferenser. Vad är ditt mål? Solceller bidrar till en lägre elräkning, en större kontroll över den privata energiförsörjningen och du som kund gör ett aktivt val av förnybar energi, för en bättre framtid. 

Vill du veta mer? Klicka här

Varför bör din villa ha solceller?

Spar pengar: Solceller på din villa bidrar till en lägre elkostnad, solenergin är nämligen billigare än den el som finns på el-nätet och du kan sälja överskottet som du inte använder.

 

Ta kontroll: Framtiden är oviss med en negativ syn på energi från kol, olja och gas. Samtidigt är kärnkraften på nergång och denna kombination kan mycket väl leda till ökade energipriser. Med solceller tar du kontroll över din egen energiförsörjning och framtida energipriser.

 

Snygg design: Utvecklingen av solceller har gått snabbt framåt och nuvarande produkter kan skräddarsys på ett snyggt vis för just ditt villatak. Var en förebild i ditt område, med ett snyggt och förnybart energitak.

Öka andrahandsvärdet: Med solceller minskar dina driftkostnader och är taket även snyggt designat med effektiv energiförsörjning kan värdet på din villa öka.

 

Förbättra världen: Sverige har ett mål om att bli 100 procent förnybart innan år 2040, genom att installera solceller är du en bidragande faktor till att målet uppfylls. Du förbättrar samtidigt miljön och är en förebild för vår gemensamma framtid.

Varför Varmitek?

Trygghet

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg, därför kan du räkna med följande i ditt beslut:

 

 • Snabb och lokal service
 • 30 år i branschen
 • Certifiering
 • Trygghetsgaranti

Enkelhet

Det ska vara en enkel process utan krångel, vi sköter med andra ord allt från start till mål:

 

 • Kundmöte
 • Förstudie
 • Installation
 • Efterbehandling

Kvalitet

Vi har valt att arbeta med ledande varumärken, det ger dig produkter som håller:

 

 • Bäst i test-produkter
 • Långsiktig investering.
 • Effektiv återbetalning.
 • Lägre el-faktura.

Vi jobbar för att göra dig trygg i ditt beslut.

Kundmöte

Tillsammans kommer vi fram till en lösning som skulle kunna passa er bäst. Någon av våra kompetenta energikonsulter kommer ut och gör en översikt av den nuvarande situationen.

Förstudie

Våra energikonsulter skapar en skiss på hur det kommer se ut: Vilken utformning, design, återbetalningstid, avkastning, pris och finansiering samt en slutlig offert.

Installation

Med kompetenta montörer och elektriker sköter vi hela processen, ni som kund ska inte behöva lägga någon tid på detta. Vi löser även de ansökningar som behövs för bidrag, bygglov etc.

Efterbehandling

När anläggningen är igång kan ni följa driften via en applikation. Som lokal leverantör och installatör finns vi alltid där för våra kunder, med support och service.

Vad säger våra tidigare kunder?

Spara pengar och bidra till en bättre värld genom förnybar energi

Skicka en förfrågan här i formuläret så hjälper vi dig vidare.

Kombinera solceller med en värmepump

Vårt mål är att minska dina energikostnader på ett så effektivt sätt som möjligt och samtidigt bidra till en bättre värld, genom förnybar energi. Varmitek energisystem har därför valt att arbeta med de mest framstående produkterna inom effektiv energiförbrukning och egen energiförsörjning. Genom att kombinera solceller, värmepumpar och enkel energistyrning kan villor, lantbruk, fastigheter och företag dra ner på enorma kostnader och samtidigt vara förebilder för kommande generationer.