Välkommen till Varmitek.

Vi på Varmitek Energisystem AB har arbetat med förnybar energi i över 30 år. Under denna tid har vi levererat över 5000 värmepumps- och solcellsanläggningar till villor, fastigheter, bostadsrättsföreningar, lantbruk och företag. Vi har lärt oss att hantera de flesta sorters varumärken och inkopplingskombinationer på ett enkelt, tryggt och kostnadseffektivt vis till våra kunder. De partners som vi arbetar med idag utvecklar och tillverkar produkter inom värmepumpar, solceller och tilläggsprodukter av högsta kvalité till ett bra pris.

– 30 år i branschen
– 5000 installationer
– Helhet och kvalitet i fokus

Utvärdering & Konsultation

En kompetent energikonsult kommer ut och gör en utvärdering av er nuvarande lösning. Vi skapar sedan en offert med design, återbetalningstid, avkastning, pris och finansiering.

Installation & Montage

Med kompetenta montörer och elektriker sköter vi hela processen, ni som kund ska inte behöva lägga någon tid på detta. Vi löser även de ansökningar som behövs för bidrag, bygglov etc.

Service & Support

När anläggningen är igång kan ni följa driften via en applikation. Som lokal leverantör och installatör finns vi alltid där för våra kunder, med support och service.

Vår Vision

Vår vision är att världens energiförsörjning blir hundra procent förnybar, till ett pris som alla har råd med. Vår vision är även att vara ett jämställt företag med en värdekedja som utstrålar hållbarhet och mänsklig rättvisa. Vi vill vara en arbetsplats där alla får uttrycka sina åsikter, se på vilket sett de bidrar och utvecklas, på ett vis som i slutändan leder till en hundra procent förnybar värld.

Att skifta till förnybar energi är enkelt!

Sverige har ett mål om att bli 100 procent förnybart innan år 2040. När du installerar solceller eller värmepumpar är du en bidragande faktor till att målet uppfylls. Du förbättrar miljön och är en förebild för vår gemensamma framtid.

Vår Affärsidé

Att med bästa förmåga förse våra kunder med innovativa och kvalitativa energilösningar, till ett bra pris, som bidrar till en bättre värld genom förnybar energi.

Lokalt i Skåne

Helsingborg

Höganäs

Ängelholm

Båstad

Landskrona

Lund

Malmö

Personal

Måns

VD / Produktchef

+46 (0)708636846
mans@varmitek.se

Jens

Energikonsult / Försäljningschef

+46 (0)708181779
jens@varmitek.se

Bosse

Montage / Service

+46 (0)708125414
bosse@varmitek.se

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss