Luft-vattenvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpen har utvecklats enormt de senaste åren och är en av de värmepumpar vi säljer flest av i södra Sverige. Den har en stabil drift och går snabbt att installera utan större ingrepp. I skåne är den optimal då temeperaturen inte går under 0-stecket allt för ofta vilket ökar sannolikheten till optimal drift året om.

– Enkel installation utan större ingrepp
– Sänker dina uppvärmingskostnader med 70%
– Billigare hårdvara och installationsprocess

 

Luft-Vatten-Värmepumpar

Vi installerar och levererar värmepumpar med kvalitet.

Platsbesök

Offert

Installation

Vi installerar och levererar luft-vatten värmepumpar i hela västra skåne. Vårt kontor ligger i Helsingborg, men vi tar oss gärna ut till andra områden. Vi har en stor kundstock i exempelvis Ängelholm, Landskrona, Lund och Malmö med omnejd. Vi säljer framförallt luft-vatten värmepumpar från NIBE, CTC och Mitsubishi. Dessa varumärken har en stabil position på marknaden, snabba leveranser av produkter och reservdelar, men framförallt produkter i världsklass som håller länge utan strul. Hög kvalitet helt enkelt.

Vi levererar till villor och större fastigheter

Vi har hanterat alla sorters projekt, från minsta möjliga villa till stora fastighetskomplex. Vi är kompetenta och lösningsorienterade med kunden i fokus. När installation och leverans är på plats finns vi alltid där med support och garantier. 

Stora Fastigheter

Kräver ofta mer planerig och detaljerade dimensioner. Vi sköter hela processen, för att göra allting enkelt.

Villor

Vi kommer ut och dimensionerar din anläggning. Efter det tar vi fram den produkten som passar dig bäst.

Vi kommer alltid ut och gör ett platsbesök för att säkerställa kvalitet och rätt leverans.

Alla fastigheter och villor skiljer sig åt på olika vis. För att vi ska kunna göra en bra installation kommer vi alltid ut på plats och kollar innan vi lämnar en exakt offert. 

Produkter

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

NIBE F2120

NIBE F2120 är ett verkligt genombrott när det gäller effektivitet.

NIBE F2040

NIBE F2040 är en intelligent och kompakt inverterstyrd luft/vatten-värmepump.

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M är en serie högeffektiva varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar.

Är du ute efter en större anläggning?

Större anläggningar kräver erfarenhet och stabilitet. Vi har funnits på marknaden i över 30 år och har etablerad kunskap och expertis. Vi vet vilka underentreprenörer som behövs som komplement för att få en anläggning som presterar, utan kompomisser. 

Våra varumärken

Vi vet vilka produkter som håller hög kvailitet och har lång livslängd.

NIBE - Kvalitet blandat med smart teknik

Med över 70 år på svenska marknaden har NIBE stenkoll på kvalitet och livslängd. De satsar stort på smart teknik och förnybar energi.

CTC - Bland Sveriges effektivaste pumpar

CTC har levererar effektiva värmepumpar i Sverige sedan 1923. Eleganta pumpar som håller under många år.

+

Vår Storsäljare

NIBE F2120 + VVM 320

Under de senaste åren har vi sålt överlägset flest luft-vatten värmepumpar från NIBE. Vi har blivit bekväma med NIBE F2120 med kompletterande värmepanna VVM 320. Den levererar hög kundnöjdhet och lite strul. Den är enkel att installera, otroligt driftsäker och håller hög kvalitet. 

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss