Lagra din el med trygga och effektiva batterier!

Vi levererar och installerar batterier där du kan lagra och fördela din el. Med certifierade batteritekniker och montörer sköter vi projektet från start till mål.

Start 9 Batteri

Välj en trygg och långsiktig leverantör av batterier

Sedan 1989 har vi levererat, installerat och servat förnybara energilösningar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och större fastighetsbolag. Vi hjälper dig från start till mål, från rådgivning och analys till service och support.

Vi levererar och installerar batterier som kan kopplas upp mot solceller eller för att stabilisera elnätet. Våra projektledare och montörer är certifierade och vi använder enbart behöriga, välkända och lokala elektriker för inkoppling av elen.

Vårt mål är att du som kund ska få en lokal, trygg och långsiktig upplevelse som överträffar dina förväntningar. Det säkerställer vi med lokal närvaro, nöjd-kundgaranti, certifierade installatörer och kvalitativa produkter. Är du missnöjd med något så kommer vi göra allt vi kan för att lösa detta. Har du problem med dina solceller i framtiden kommer vi alltid att finnas där med service och support!

Våra experter kan även leverera och installera solceller.

Därför ska du välja Varmitek

Vi är en oberoende återförsäljare och installatör av batterier och väljer alltid ut det bästa alternativet utifrån dina förutsättningar.

35 års erfarenhet
Certifierade experter
Sköter allt från start till mål
Medlemmar i svensk solenergi
Alltid där med service och support
Trygga och stabila varumärken

Våra kunder är allt från privata villaägare, bostadsrättsföreningar och skolor till välkända företag som exempelvis SBB, Riksbyggen, Länsstyrelsen Skåne, Garnito och Rikshem.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en expert på batterier. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt batterier utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Vanliga frågor om batterier

Här nedan har vi samlat de vanligaste frågorna vi brukar få om batterier.

Vilka batterier installerar ni?

Vi på Varmitek installerar högkvalitativa batterier från välrenommerade tillverkare som är kända för sin pålitlighet, prestanda och långsiktiga hållbarhet. Vårt sortiment inkluderar olika typer av batterilagringssystem som är skräddarsydda för att möta våra kunders unika behov och önskemål.

Vanliga varumärken inom batteri:

– SMA
– Huawei
– SolarEdge
– Pixii
– LG

Sköter ni hela batteriprojektet?

Ja, vi tar hand om hela batteriprojektet från början till slut. Vårt erfarna team av experter hanterar allt från första konsultationen till installationen och efterföljande service. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för våra kunder.

Finns det något skatteavdrag för batterier?

Ja, det finns olika former av skatteavdrag och bidrag för batterier. Vi kan hjälpa dig att navigera genom dessa möjligheter och se till att du får tillgång till eventuella tillgängliga incitament för att minska kostnaderna för dina batterier.

Dessa bidrag uppdateras kontinuerligt, kontakta oss om ni vill veta vad som gäller just nu.

Är ni en säker leverantör av batterier?

Absolut, vi är en pålitlig och säker leverantör av batterier. Vi väljer noggrant ut våra leverantörer och produkter för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder produkter och tjänster som är både pålitliga och hållbara på lång sikt.

Vi har servat våra kunder sedan 1989. 

Kan ni installera batteri till solceller?

Ja, vi kan integrera batterilagringssystem med dina solceller för att maximera din självförsörjning och minska din beroende av det allmänna elnätet. Batterilagring ger dig möjlighet att lagra överskott av solenergi för användning vid tider då solen inte skiner, vilket ökar din energiavkastning och minskar dina elkostnader ytterligare.

Är batteri lönsamt?

Ja, batterilagringssystem kan vara en mycket lönsam investering på lång sikt. Genom att kombinera solceller med batterier kan du maximera din energisjälvförsörjning och minska din beroende av det allmänna elnätet, vilket kan resultera i betydande besparingar på lång sikt.

Måste jag kombinera batteriet med solceller?

Det är inte nödvändigt att kombinera batterier med solceller, men det kan vara en mycket fördelaktig lösning för att maximera din energisjälvförsörjning och minimera dina elkostnader. Batterilagringssystem ger dig möjlighet att lagra överskott av solenergi för användning vid behov, vilket kan öka din energiavkastning och minska ditt beroende av det allmänna elnätet.

Vi finns lokalt här:

Helsingborg
Malmö
Ängelholm
Landskrona
Höganäs
Lund
Båstad

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en expert på batterier. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt lösning utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Vad våra kunder säger:

Våra Kundlöften:

Nöjd-Kundgaranti

Vi är besatta av kundnöjdhet. Därför har vi, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

En Wow-upplevelse

Vi sköter projektet från start till mål. Med oss får du en kundresa utan frågetecken där vi levererar på vårt löfte och överträffar förväntningar.

Trygghet i alla led

Vi är en certifierad installatör som enbart arbetar med kvalitativa produkter, trygga garantier och alltid är där med service & support.

Vi är medlemmar i:

Svensk Solenergi är en branschförening med cirka 280 medlemsföretag och den ledande rösten för den svenska solenergin.

Detta står vi för!

Trygg support

Vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Service & underhåll

Vi erbjuder alltid service och underhåll, vilket ger dig trygghet och komfort genom åren.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är kylcertifierade och säkerställer en professionell och pålitlig installation.

Välkända varumärken

Vi erbjuder endast välkända varumärken för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.

Trygga garantier

Vår dedikation till kvalitet och pålitlighet sträcker sig även till våra garantier.

Kunden först, alltid

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom exceptionell personlig service.

Nöjd-kundgaranti

Vi har, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

Våra senaste nyheter

Så går det till:

Så går det till när du ska installera en värmepump med Varmitek:

1. Hembesök

Våra energiexperter hjälper er att hitta rätt lösning. Vi säkerställer även rör- och eldragning för att undvika problem vid installation.

2. Offert

Vi skickar ut en offert med tydliga besparingskalkyler. Vi har även möjlighet att hjälpa er med eventuella finansieringslösningar.

3. Installation / Montage

Våra installatörer kommer ut och monterar solcellerna. Vi skickar även ut certifierade elektriker som kopplar in elen.

4. Service & support

Vi finns bara ett samtal bort om du skulle få något problem efter installationen. Vi erbjuder även kontinuerlig underhållsservice.

35 års erfarenhet och 1000-tals nöjda kunder

När vi startade år 1989 tillverkade vi egna bergvärmepumpar under vårt egna varumärke, Varmitek. Idag är vi en erkänd oberoende installatör och leverantör av klimatsmarta lösningar! Under alla år har vi hjälpt 1000-tals kunder att effektivsera sina driftkostnader.

Vi är på ständig jakt efter duktiga och erfarna medarbetare!

Vår passion är att leverera kvalitativa energilösningar som inte bara fungerar, utan också överträffar förväntningarna. För att göra detta behöver vi ett engagerat team som brinner för miljö, energi och att skapa en ”wow-upplevelse”.

solen med helheten i fokus