Värmepump Malmö – Trygg Installation & Service!

Vi sköter leverans, installation, service, reparation och felsökning av värmepumpar  från bland annat NIBE, CTC, Mitsubishi och Bosch i Malmö. En certifierad installatör sedan 1989!

Start 9 Värmepumpar 9 Värmepump Malmö
Värmepumpar malmö

Välj en trygg och långsiktig installatör i Malmö

Välj en pålitlig och långsiktig installationspartner för din värmepump i Malmö. Med en stark närvaro sedan 1989 har vi framgångsrikt levererat, installerat och servat tusentals värmepumpar. Vi är stolta över att vara en pålitlig, okomplicerad och kvalitetsfokuserad helhetsleverantör, som tar hand om hela projektet från start till mål för att säkerställa din 100% nöjdhet. Denna höga standard upprätthålls genom vårt team av certifierade värmepumpsexperter, dedikerade projektledare och erfarna montörer.

Varför välja Varmitek?

Varmitek är en oberoende återförsäljare och serviceleverantör för värmepumpar från välrenommerade varumärken som NIBE, CTC, Bosch och Mitsubishi i Malmö. Vi betjänar en bred kundkrets, inklusive privata villaägare, bostadsrättsföreningar och framstående företag såsom SBB, Riksbyggen, Länsstyrelsen Skåne, Garnito och Rikshem.

Hos oss får du inte bara en pålitlig partner, utan också tillgång till det bästa inom värmepumpteknik och en dedikerad service som överträffar förväntningarna.

35 års erfarenhet av värmepumpar
Certifierade värmepumpsexperter
Sköter allt från start till mål
Lokal installatör i Malmö
Alltid där med service och support
Trygga och stabila varumärken
Oberoende återförsäljare
Kylcertifierade servicetekniker

Vi installerar och servar alla typer av värmepumpar i Malmö

Vi är din professionella partner för installation och service av olika värmepumpar i Malmö. Oavsett om det gäller en luft-vattenvärmepump, luft-luftvärmepump, frånluftsvärmepump eller bergvärmepump, så kan vi erbjuda omfattande expertis inom uppvärmning.

Vår värmepumpsavdelning strävar efter att erbjuda en personlig och engagerad service. När du når oss kan du förvänta dig ett varmt välkomnande, snabba svar, trygg support och hög expertis. Vi inleder ofta samarbetet med ett kostnadsfritt platsbesök, där en av våra erfarna värmepumpsexperter granskar din nuvarande lösning, ger rådgivning och säkerställer att din framtida värmepumpsanläggning möter dina behov och ger optimal besparing. Låt oss vara din pålitliga partner för en effektiv och pålitlig uppvärmningslösning i Malmö.

Boka ett platsbesök i Malmö

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en expert på värmpumpar i Malmö. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt värmepump utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Värmepumpsservice i Malmö

Behöver din värmepump service i Malmö? Eller har din värmepump gått sönder? Våra servicetekniker är certifierade, mycket kompetenta och kommer snabbt ut och hjälper dig vid behov. Boka service direkt eller läs mer genom att klicka på knappen nedan: 

Vilken värmepump är du ute efter i Malmö?

Våra värmepumpsexperter är certifierade och installerar följande typer av värmepumpar i Malmö:

NIBE Luft-vattenvärmepump

Luft-vattenvärmepump

En trygg och driftsäker värmepump som lämpar sig perfekt för klimat i södra och mellersta Sverige.

Luft-luftvärmepump

En perfekt lösning för den som vill ha kyla på sommaren och spara in elkostnader på vintern.

Frånluftsvärmepump

Välj en värmepump som kombinerar uppvärmning och samtidigt förbättrar din ventilation.

Bergvärmepump

En trygg, långsiktig och driftsäker värmepump som passar alla typer av utomhusklimat. 

Vi hjälper dig att hitta och installera rätt värmepump i Malmö!

Vi specialiserar oss på installation, utbyte och service av värmepumpar från pålitliga och högkvalitativa varumärken. De mest efterfrågade värmepumparna i Malmö är modeller från NIBE, CTC, Mitsubishi och Bosch.

Som oberoende leverantör strävar vi efter att uppfylla varje unikt behov och kan därför installera värmepumpar från olika varumärken för att säkerställa den mest passande lösningen för varje kund. Med vår expertis och mångsidighet kan vi skräddarsy installationerna för att maximera effektiviteten och tryggheten för din uppvärmningsanläggning.

NIBE luft-vattenvärmepump (utedel) på ett vitt tegelhus.

NIBE Värmepump

NIBE är den största tillverkaren av kvalitativa värmepumpar i Sverige.

CTC luft-vattenvärmepump på ett vitt hus

CTC Värmepump

CTC är en erkänd svensk tillverkare av kvalitativa värmepumpar. 

Mitsubishi Ecodan luft-vattenvärmepump (utedel)

Mitsubishi Värmepump

Mitsubishi Electric är en av de största tillverkarna av kvalitativa värmepumpar i Europa.

Bosch luft-vattenvärmepump (utedel)

Bosch Värmepump

Bosch (äger även IVT värmepumpar) är en kvalitativ tillverkare av värmepumpar i Europa.

Fem vanliga frågor om värmepumpar i Malmö

Här nedan har vi samlat de fem vanligaste frågorna våra värmepumpsexperter brukar få om värmepumpar i Malmö.

1. Vad är kostnaden för en värmepump i Malmö?

Priset på en värmepump i Malmö varierar beroende på faktorer som husets storlek, värmepumpens kapacitet, typ av värmepump och installationskostnader.

En uppskattning är att priset ligger mellan 120 000 och 200 000 kronor (luft-vatten & bergvärme), 60 000 och 120 000 kronor (Frånluft) och 20 000 och 40 000 (Luft-luft) – inklusive installation och tillhörande utrustning.

Det är viktigt att notera att långsiktiga besparingar och statliga bidrag kan göra användningen av värmepumpar mer ekonomiskt fördelaktig. För ett exakt pris, boka ett platsbesök i Malmö för en personlig utvärdering.

2 Hur långa garantier har en värmepump i Malmö?

Garantierna varierar mellan 2 till 5 år beroende på märke och modell. NIBE och CTC erbjuder exempelvis 3 års garanti och möjlighet till förlängning upp till 18 år. Mitsubishi har en 5-årig garanti och upp till 18 års trygghetsförsäkring. För detaljerad information och anpassade garantier, kontakta oss.

3. Vad bör jag tänka på vid installation av värmepump?

Viktiga faktorer inkluderar korrekt placering för effektivitet och ventilation, dimensionering för att passa byggnad och användningsområde, tillräcklig elektrisk anslutning, ventilation för att förhindra kondens, och säkerställa tillräckliga vattenledningar. Att samarbeta med oss säkerställer korrekt installation i enlighet med lokala byggkoder.

4. Hur lång är leveranstiden på en värmepump i Malmö?

Leveranstiden varierar beroende på modell, tillgång, säsong och beställningsmängd. Kontrollera med oss för en exakt tidsram. Beställ i god tid för att undvika förseningar.

Hur ofta bör jag serva min värmepump?

Vi rekommenderar årlig service för att optimera prestanda och förebygga problem. Det förbättrar även livslängden och är ofta ett krav för att bibehålla garantin. Kontakta oss för personliga serviceerbjudanden.

Har du fler frågor eller funderingar om värmepumpar i Malmö? Tveka inte att kontakta oss för personlig rådgivning och support.

Boka ett platsbesök i Malmö

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en expert på värmepumpar i Malmö. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt värmepump utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Kontaktinformation

Telefon: 042-12 52 00
Mejl: info@varmitek.se

Kontorstider:

08:00 – 17:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Varmitek Energisystem AB
Org. nr: 556389-1042

Vad våra kunder säger:

Våra Kundlöften:

Nöjd-Kundgaranti

Vi är besatta av kundnöjdhet. Därför har vi, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

En Wow-upplevelse

Vi sköter projektet från start till mål. Med oss får du en kundresa utan frågetecken där vi levererar på vårt löfte och överträffar förväntningar.

Trygghet i alla led

Vi är en certifierad installatör som enbart arbetar med kvalitativa produkter, trygga garantier och alltid är där med service & support.

Hitta rätt värmepump direkt!

Klicka här och ta reda på vilken värmepump som passar dig!

Vi är medlemmar i:

Branschorganisationen för tillverkare, importörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. 

Vi är certifierade av Incert:

Installations Certifiering i Stockholm AB (INCERT) bedriver verksamhet omfattande certifiering av personer och företag verksamma inom installationsområdet i bygg- och anläggningsbranschen.

Tips och Trix:

I vår blogg om värmepumpar får du tips och trix som ger dig en effektivare energiförbrukning.

Så går det till:

Så går det till när du ska installera en värmepump med Varmitek:

1. Hembesök

Våra experter hjälper er att hitta rätt lösning. Vi säkerställer även rör- och eldragning för att undvika problem vid installation.

2. Offert

Vi skickar ut en offert med tydliga besparingskalkyler. Vi har även möjlighet att hjälpa er med eventuella finansieringslösningar.

3. Montage/Installation

Våra installatörer kommer ut och installerar värmepumpen. Vi skickar även ut certifierade elektriker som kopplar in elen.

4. Service & Support

Vi finns bara ett samtal bort om du skulle få något problem efter installationen. Vi erbjuder även kontinuerlig underhållsservice.

Detta står vi för!

Trygg support

Vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Service & underhåll

Vi erbjuder alltid service och underhåll, vilket ger dig trygghet och komfort genom åren.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är kylcertifierade och säkerställer en professionell och pålitlig installation.

Välkända varumärken

Vi erbjuder endast välkända varumärken för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.

Trygga garantier

Vår dedikation till kvalitet och pålitlighet sträcker sig även till våra garantier.

Kunden först, alltid

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom exceptionell personlig service.

Nöjd-kundgaranti

Vi har, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

Vilken värmepump fungerar bäst i Malmö?

Valet av värmepump i Malmö beror på olika faktorer som klimat, husets behov och teknologisk utveckling. I Malmö har vi framgångsrikt installerat många luft-vattenvärmepumpar för vattenburna system och luft-luftvärmepumpar för eluppvärmning under de senaste 10 åren. Tidigare var bergvärmepumpar populära, men med den betydande utvecklingen av luft-vattenvärmepumpar anser vi dem vara ett effektivt alternativ, särskilt i Malmös milda klimat där temperaturerna sällan går under 0 grader.

Malmö, med sin kustnära position och nordvästliga vindar, kräver att utedelarna för luft-vatten- och luft-luftvärmepumpar placeras väl för att undvika påverkan från vinden. Det är avgörande att hitta en lä-plats för att säkerställa optimal prestanda och undvika potentiella problem.

Vi rekommenderar att du kontaktar oss för en personlig utvärdering och rådgivning för att hitta den bästa värmepumpslösningen för ditt specifika fall i Malmö.

nibe värmepump

Återförsäljare av NIBE Värmepumpar i Malmö

Vi är stolta återförsäljare av NIBE värmepumpar i Malmö. NIBE, en högkvalitativ svensk tillverkare, specialiserar sig framförallt på luft-vattenvärmepumpar, bergvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar. Deras produkter kombinerar elegans med effektivitet och tillgodoser behoven hos både privata villaägare, större fastighetsägare och industrianläggningar.

Som återförsäljare av NIBE sträcker sig vår kompetens bortom bara leverans och installation av värmepumpar. Vi erbjuder även kontinuerlig service och support i Malmö för att säkerställa att din NIBE värmepump fortsätter att prestera optimalt över tid.

Oavsett om du är en privatperson som söker en pålitlig värmepump för ditt hem eller ett företag som behöver en energieffektiv lösning för en större fastighet, är vårt engagerade team här för att vägleda dig genom processen och se till att du får det bästa från NIBE i Malmö.

Mitsubishi Heavy Industries

Återförsäljare av Mitsubishi Värmepumpar i Malmö

Vi är stolta att vara återförsäljare av Mitsubishi värmepumpar i Malmö. Mitsubishi är en pålitlig och innovativ tillverkare som erbjuder ett brett spektrum av värmepumpslösningar, inklusive luft-vattenvärmepumpar och luft-luftvärmepumpar. Deras högpresterande produkter är designade för att möta behoven hos både privatpersoner och företag, och de kombinerar avancerad teknik med effektivitet.

Som återförsäljare av Mitsubishi sträcker vår expertis sig långt bortom enkel leverans och installation. Vi är engagerade i att erbjuda kontinuerlig service och support för att säkerställa att ditt Mitsubishi värmepump fungerar optimalt i Malmö.

Vår erfarenhet och dedikation till att erbjuda skräddarsydda lösningar gör oss till det självklara valet för Mitsubishi värmepumpar i Malmö.

CTC värmepumpar

Återförsäljare av CTC Värmepumpar i Malmö

Vi är stolta återförsäljare av CTC värmepumpar i Malmö. CTC är en framstående svensk tillverkare som specialiserar sig på att leverera högkvalitativa luft-vattenvärmepumpar, bergvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar. Deras produkter förenar svensk innovation med pålitlig prestanda och är idealiska för privatpersoner, större fastighetsägare och industriella lokaler.

I egenskap som CTC-återförsäljare sträcker vår expertis sig bortom leverans och installation. Vi inser vikten av kontinuerlig service och support för att säkerställa att din CTC värmepump fungerar optimalt i Malmös varierande klimat.

Oavsett om du är privatperson och söker en pålitlig värmepump för ditt hem eller ett företag som behöver en energieffektiv lösning för en större fastighet, är vi här för att guida dig genom varje steg. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och strävar efter att ge dig det bästa från CTC i Malmö. Kontakta oss idag för att påbörja din resa mot en mer effektiv och hållbar uppvärmning!

Återförsäljare av BOSCH Värmepumpar i Malmö

Vi är stolta återförsäljare av Bosch värmepumpar i Malmö. Bosch, som en erkänd ledare inom innovativ teknik, levererar högpresterande värmepumpslösningar som inkluderar luft-vattenvärmepumpar, bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar och luft-luftvärmepumpar. Deras produkter är kända för sin pålitlighet och effektivitet.

Som Bosch-återförsäljare sträcker vår expertis, precis som för varumärken ovan, bortom leverans och installation. Vi tillhandahåller kontinuerlig service och support för att säkerställa att din Bosch värmepump presterar optimalt i Malmö.

Effektiv uppvärmning och kyla i din bostad

Vi hjälper privatpersoner att effektivisera sin uppvärmning och förbättra sitt inomhusklimat. Vi sköter projektet från start till mål så att våra kunder kan luta sig tillbaka. 

Service värmepump
Bergvärmepump NIBE

Uppvärmning och kyla i större fastigheter och brf:er

Vi hjälper större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kommuner att få en effektiv uppvärmninglösning. Vi tar ett helhetsperspektiv och sköter allt från start till mål!

Urval av tidigare kunder

Vi har hjälpt några av de största fastighetsägarna i Sverige

Så går det till:

Så går det till när du ska installera en värmepump med Varmitek:

1. Hembesök

Våra värmepumpsexperter hjälper er att hitta rätt lösning. Vi säkerställer även rör- och eldragning för att undvika problem vid installation.

2. Offert

Vi skickar ut en offert med tydliga besparingskalkyler. Vi har även möjlighet att hjälpa er med eventuella finansieringslösningar.

3. Installation / Montage

Våra installatörer kommer ut och installerar värmepumpen. Vi skickar även ut certifierade elektriker som kopplar in elen.

4. Service & support

Vi finns bara ett samtal bort om du skulle få något problem efter installationen. Vi erbjuder även kontinuerlig underhållsservice.

35 års erfarenhet och 1000-tals nöjda kunder

När vi startade år 1989 tillverkade vi egna bergvärmepumpar under vårt egna varumärke, Varmitek. Idag är vi en erkänd oberoende installatör och leverantör av klimatsmarta värmepumpar! Under alla år har vi hjälpt 1000-tals kunder att effektivsera sina uppvärmningskostnader.

Vi är på ständig jakt efter duktiga och erfarna medarbetare!

Vår passion är att leverera kvalitativa energilösningar som inte bara fungerar, utan också överträffar förväntningarna. För att göra detta behöver vi ett engagerat team som brinner för miljö, energi och att skapa en ”wow-upplevelse”.

solen med helheten i fokus