Luftvärmepumpar

Vill du få en lägre energiförbrukning och samtidigt ha ett inomhusklimat med hög komfort är luft luft-värmepumpen ett perfekt alternativ. En luft luft värmepump kan vara ett bra komplement till ett redan befintligt värmesystem. Den kan även värma upp ett mindre hus med öppen planlösning. Har du ett eluppvärmt hus kan du sänka el-kostnaderna rejält med en luft luft värmepump. Vi arbetar med erkända varumärken som håller hög kvalitet. Vi sköter hela installationen och gör det enkelt för dig som kund.

– Enkel installation utan större ingrepp
– Sänker dina värmekostnader med upp till 55%
– Billig hårdvara och installationsprocess
– Hög kvalitet och lång livslängd

 

Luft Luft-Värmepumpar

Vi installerar och levererar luft luft-värmepumpar med kvalitet.

Platsbesök

Offert

Installation

En luft luft-värmepump består av en inomhusdel och en utomhusdel. Utomhusdelen effektiviserar värmen från uteluften och förgyller sedan huset med ren och förnybar värme. Värmepumpen kan även rena luften med hjälp av ett filter, vilket motverkar exempelvis pollen. Effektiviteten beror på vart i landet du befinner dig, men nere i skåne är det ett perfekt komplement till din nuvarande uppvärmning.

Vi kommer alltid ut och gör ett platsbesök för att säkerställa kvalitet och rätt leverans.

Alla fastigheter och villor skiljer sig åt på olika vis. För att vi ska kunna göra en bra installation kommer vi alltid ut på plats och kollar innan vi lämnar en exakt offert. 

Produkter

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

Mitsubishi Netsu

Mitsubishi NETSU är en vägghängd luft-luftvärmepump som är mycket effektiv.

Mitsubishi Yuka

Mitsubishi YUKA är en golvmodell med elegant design och hög kvalitet. 

Aermec FCW

Aermec FCW är en väggmodell som kombinerar värme och kyla effektivt.

Våra varumärken

Vi vet vilka produkter som håller hög kvailitet och har lång livslängd.

Mitsubishi - En global ledare inom tillverkning

Mitsubishi heavy industries är en global ledare inom tillverkning och teknik. Deras produkter håller väldigt hög kvalitet och det är vi mycket trygga med.

Aermec - Tillverkar bland de mest innovativa lösningarna

Aermec levererar kvalitativa och förnybara lösningar inom värmeteknik. Vi använder Aermecs produkter för att skapa effektiva komplement till din värmepump.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss