Start 9 Produktnyheter 9 Bosch Compress 3800i EW – Byggd för att passa

Bosch Compress 3800i EW – Byggd för att passa

okt 18, 2023

Bosch tar stolt sin plats i framkant av den moderna värmepumpstekniken med lanseringen av Compress 3800i EW. Genom att kombinera innovation med beprövad pålitlighet har Bosch skapat en värmepump som inte bara överträffar förväntningarna utan också sätter en hög standard för prestanda, effektivitet och användarvänlighet.

Compress 3800i EW är resultatet av en noggrant planerad utvecklingsprocess, där varje detalj har utformats med fokus på att erbjuda den ultimata upplevelsen för användaren. Från dess enkla och smidiga installation till dess intelligenta teknik som anpassar sig efter ditt hem och behov, representerar denna värmepump hög komfort och hållbarhet.

Här kommer vi att utforska fördelarna med Bosch Compress 3800i EW, från smart teknik och miljövänlig prestanda till garantier och möjlighet till försäkringar. Vi kommer också att ta en närmare titt på de avancerade funktionerna som gör denna värmepump till det perfekta valet för alla som söker en pålitlig och effektiv värmelösning för sitt hem.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en energiexpert. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt modell utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Fördelar med Bosch Compress 3800i EW

Här nedan har vi samlat de största fördelarna med Bosch Compress 3800i EW.

Byggd för att passa – Oavsett husets behov

Med enkel och smidig installation är Bosch Compress 3800i EW ett bra val för att ersätta äldre frånluftsvärmepumpar. Värmepumpen är designad för att passa in i de flesta hus, även de med äldre värmesystem. Den robusta konstruktionen och de högkvalitativa komponenterna ger en lång livslängd och minimala driftskostnader.

Smart teknik för högsta komfort

Compress 3800i EW är utrustad med avancerad teknik som anpassar driften efter ditt hushålls specifika behov av värme och varmvatten. Den moderna konstruktionen och det smarta styrsystemet minimerar ljudnivån och ger en behaglig och tyst frånluftsvärmepump. Med en färgstark touchscreen och möjlighet till styrning via app i din smartphone, ger Bosch Compress 3800i EW dig full kontroll över din värmelösning, oavsett var du befinner dig.

Miljövänlig värme och varmvatten

Frånluftsvärmepumpar är inte bara effektiva, de är också ett miljövänligt val för uppvärmning. Bosch Compress 3800i EW använder den senaste tekniken för att producera värme och varmvatten med minimal miljöpåverkan. Med upp till 258 liter 40-gradigt varmvatten och en frisk inomhusluft, är denna värmepump en investering i både din komfort och planetens hälsa.

Trygghet från Bosch

Med Bosch får du inte bara en värmepump av högsta kvalitet, du får också omfattande garantier och möjlighet till försäkringar som ger dig långvarig trygghet och säkerhet. Med upp till 6 års fabriksgaranti förutsatt att värmepumpen genomgår garantiservicen år 3 och år 5 samt möjlighet till förlängda försäkringar upp till 12 år, kan du lita på att din Bosch Compress 3800i EW kommer att hålla dig varm och bekväm i många år framöver.

En helt nyutvecklad teknik

Bosch Compress 3800i EW representerar en helt ny nivå av värmepumpsteknologi. Den är utrustad med den senaste tekniken och ett styrsystem som kontinuerligt anpassar driften efter önskat värme- och varmvattenbehov. Den moderna konstruktionen, tillsammans med den rostfria varmvattenberedaren, ger också tillgång till god varmvattenförsörjning.

Sammanfattning av fördelar 

  • Allt-i-ett-lösning för värme, varmvatten och ventilation.
  • Lättskött med enkel åtkomst till luftfilter för underhåll.
  • Skapar ett friskt inomhusklimat med regelbunden luftomsättning.
  • Enkel att manövrera via värmepumpens touchscreen i färg.
  • Möjlighet till styrning via app i din smartphone för fjärråtkomst.
  • Lång livslängd och trygghet med generösa garantier från Bosch.
  • Frisk Luft, Värme och Varmvatten

Därför ska du välja Bosch Compress 3800i EW

Frånluftsvärmepumpen är designad och konstruerad för att skapa ett friskt och sunt inomhusklimat i kombination med låga uppvärmningskostnader. Inomhusluften byts ut upp till cirka tolv gånger per dygn.

Enkelhet och effektivitet

Compress 3800i EW är en lättskött värmepump, med enkel åtkomst till luftfilter och kontroll av systemtryck. Värmen regleras automatiskt för att ge en god värmekomfort under såväl vinter som sommar. Dessutom är värmepumpen förberedd för att styras via appen HomeCom Easy, som finns att ladda ner till både IOS och Android.

Bosch Climate Partner

Lämna VVS-arbeten och elektriska installationer till experten. Bosch ClimatePartner är våra noggrant utvalda fackmän som genomgått grundliga utbildningar på Bosch produkter. De kan hjälpa dig med allt från behovsanalys, installation och service. En trygghet när du köper avancerad teknik.

Perfekt för utbyte

Compress 3800i EW är byggd för att passa in i de flesta hus, även om din gamla pump har 20 år på nacken. För att uppnå en lång livslängd har vi byggt pumpen med komponenter av högsta kvalitet och placerat dem så de är lätta att byta ut, om det skulle behövas. Allt för att minimera dina kostnader.

Trygga garantier

Vi ger hela 6 års fabriksgaranti förutsatt att värmepumpen genomgår garantiservicen år 3 och år 5. Bosch erbjuder omfattande garantier och möjlighet till försäkringar för att säkerställa att din värmepump fungerar optimalt under många år framöver.

Vill du ha en offert på Bosch Compress 3800i EW inklusive installation?

Är du ute efter en Bosch Compress 3800i EW  inklusive installation i Skåne? Då kan vi på Varmitek ta fram en offert och eventuellt komma ut på ett förberedande besök om det behövs. Klicka på boka platsbesök och fyll i formuläret så återkommer våra experter till dig.

Kontaktinformation

Telefon: 042-12 52 00
Mejl: info@varmitek.se

Telefontider:

09:00 – 16:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Varmitek Energisystem AB
Org. nr: 556389-1042

Fler kategorier

Här nedan hittar du fler inläggskategorier:

Senaste nyheter

Här nedan kan du se våra senaste nyheter.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en energiexpert. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt lösning utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Vad våra kunder säger:

Våra Kundlöften:

Nöjd-Kundgaranti

Vi är besatta av kundnöjdhet. Därför har vi, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

En Wow-upplevelse

Vi sköter projektet från start till mål. Med oss får du en kundresa utan frågetecken där vi levererar på vårt löfte och överträffar förväntningar.

Trygghet i alla led

Vi är en certifierad installatör som enbart arbetar med kvalitativa produkter, trygga garantier och alltid är där med service & support.

Vi är medlemmar i:

Branschorganisationen för tillverkare, importörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. 

Vi är medlemmar i:

Svensk Solenergi är en branschförening med cirka 400 medlemsföretag. Tillsammans representerar vi den svenska solenergibranschen.

Vi är certifierade av Incert:

Installations Certifiering i Stockholm AB (INCERT) bedriver verksamhet omfattande certifiering av personer och företag verksamma inom installationsområdet i bygg- och anläggningsbranschen.

Relaterade nyheter

Detta står vi för!

Trygg support

Vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Service & underhåll

Vi erbjuder alltid service och underhåll, vilket ger dig trygghet och komfort genom åren.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är kylcertifierade och säkerställer en professionell och pålitlig installation.

Välkända varumärken

Vi erbjuder endast välkända varumärken för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.

Trygga garantier

Vår dedikation till kvalitet och pålitlighet sträcker sig även till våra garantier.

Kunden först, alltid

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom exceptionell personlig service.

Nöjd-kundgaranti

Vi har, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

35 års erfarenhet och 1000-tals nöjda kunder

När vi startade år 1989 tillverkade vi egna bergvärmepumpar under vårt egna varumärke, Varmitek. Idag är vi en erkänd oberoende installatör och leverantör av klimatsmarta värmepumpar! Under alla år har vi hjälpt 1000-tals kunder att effektivsera sina uppvärmningskostnader.

Vi är på ständig jakt efter duktiga och erfarna medarbetare!

Vår passion är att leverera kvalitativa energilösningar som inte bara fungerar, utan också överträffar förväntningarna. För att göra detta behöver vi ett engagerat team som brinner för miljö, energi och att skapa en ”wow-upplevelse”.

solen med helheten i fokus