Start 9 Produktnyheter 9 NIBE S2125: En trygg och kvalitativ lösning

NIBE S2125: En trygg och kvalitativ lösning

maj 29, 2023

NIBE, en ledande aktör inom förnybar energi, har introducerat NIBE S2125 – en intelligent inverterstyrd luft/vattenvärmepump som tar din uppvärmning och varmvattenförsörjning till nästa nivå. Genom avancerad teknik och smarta funktioner erbjuder S2125 hög prestanda med låg energiförbrukning, samtidigt som den minimerar din miljöpåverkan.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en energiexpert. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt modell utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Fördelar med NIBE S2125

Här nedan har vi tagit fram de största fördelarna med NIBE S2125. 

Effektivitet och prestanda

NIBE S2125 imponerar med sin optimerade årsvärmefaktor, vilket resulterar i låga driftskostnader och högpresterande varmvatten. Med ett arbetsområde upp till 75°C framledningstemperatur och möjligheten att leverera upp till 65°C vid -25°C, garanterar S2125 pålitlig värme även under de tuffaste förhållandena. Dessutom erbjuder den nya designen en låg ljudnivå, vilket skapar en tyst och bekväm uppvärmningsmiljö.

Miljövänlig teknologi

En av de framstående egenskaperna hos NIBE S2125 är användningen av naturligt köldmedium, vilket inte bara ger hög effektivitet utan också ett hållbart avtryck på både klimat och natur. Med en SCOP på 5,0, enligt den europeiska standarden EN 14825:2018, levererar S2125 en hög effekt som överensstämmer med de senaste normerna för årsverkningsgrad.

Intelligent integration i “Det uppkopplade hemmet”

NIBE S2125 blir en central del av ditt uppkopplade hem när den kombineras med NIBE inomhusmoduler och styrmoduler. Den integrerade wifi-uppkopplingen och möjligheten till trådlösa tillbehör gör det möjligt att styra och övervaka systemet på distans via smartphone eller surfplatta. Det smarta styrsystemet anpassar sig automatiskt efter husets effektbehov, vilket ger hög komfort och låg energiförbrukning.

Smarta funktioner till din NIBE S2125:

För att maximera användarupplevelsen och effektiviteten hos din NIBE S2125, erbjuder NIBE ett utbud av smarta tillbehör som tar ditt uppvärmningssystem till nästa nivå.

1. Wifi-anslutning för snabb överblick

Med en enkel wifi-anslutning via myUplink-appen får du en snabb överblick av värmepumpens status och hela uppvärmningssystemet i ditt hem. Följ och styr värme- och varmvattenproduktionen direkt från din smartphone. Du blir omedelbart meddelad om driftstörningar via pushnotiser och e-post. Dessutom kan du koppla samman din värmepump med andra smarta enheter i ditt hem.

2. Väderprognosstyrning för optimalt energiutnyttjande

Genom att ansluta din S-serie till myUplink kan värmepumpen dra nytta av väderprognoser för att anpassa energiproduktionen och säkerställa ett behagligt inomhusklimat. Detta är särskilt fördelaktigt vid snabba väderförändringar, vilket möjliggör en ännu effektivare hantering av temperaturväxlingar och därmed en jämnare värme.

3. Smart price adaption (SPA) för ekonomisk drift

Få maximal nytta av din värmepump genom att koppla den till Smart Price Adaption (SPA). Värmepumpen tar emot information om kommande elpriser och planerar drifttiden baserat på dessa priser och ditt förväntade energibehov. Det resulterar i att värmepumpen arbetar när elpriserna är lägst, vilket kan minska den rörliga elkostnaden med 5-10%.

4. Röststyrning för enkel användning

Gör din uppvärmning ännu smidigare genom att använda röststyrning. Med stöd för röstkommandon via plattformar som Google Home kan du enkelt justera temperaturen och styra din intelligenta värmepump med enkla kommandon.

5. Automatiska uppdateringar för optimal drift

Med myUplink får din värmepump automatiska mjukvaruuppdateringar för att säkerställa bästa möjliga prestanda och tillgång till de senaste funktionerna. Du blir notifierad i värmepumpens display och via pushnotiser i din mobil, och du behöver bara godkänna uppdateringen.

Kombinera din NIBE S2125 med VVM S320/325 

När du kombinerar NIBE S2125 med NIBE VVM S320/S325 inomhusmodul, skapar du inte bara ett komplett klimatsystem för ditt hem utan även en innovativ och användarvänlig lösning för optimal komfort och energieffektivitet.

Teknisk briljans i harmoni

NIBE S2125 och VVM S320/S325 arbetar i perfekt harmoni för att ge dig en högeffektiv uppvärmning, kylning och varmvattenproduktion. Den inbyggda wifi-uppkopplingen och möjligheten till trådlösa tillbehör gör dessa enheter till en naturlig del av ditt uppkopplade hem.

Smart användarvänlighet

Med NIBE VVM S320/S325 får du ett smart och användarvänligt styrsystem som ger högpresterande uppvärmning och kylning. Den tydliga pekskärmen gör det enkelt att navigera och anpassa ditt inomhusklimat. Trådlösa tillbehör och integrerad trådlös uppkoppling med energibesparande teknik förstärker användarupplevelsen.

Plug and Play-lösning

Installationen blir enklare än någonsin med NIBE VVM S320/S325, som är utformad som en komplett plug-and-play-lösning. Tillsammans med NIBE S2125 blir det en smidig process att integrera dessa enheter och skapa ett välavvägt och energieffektivt system.

Hög komfort och låg energiförbrukning

Den intelligenta tekniken och samarbetet mellan S2125 och VVM S320/S325 ger inte bara hög komfort utan också en energieffektiv drift. Systemet anpassar sig automatiskt efter dina behov, vilket resulterar i optimal prestanda och låg energiförbrukning.

Genom att kombinera NIBE S2125 med VVM 320/325 får du inte bara ett klimatsystem – du får en framtidssäker lösning som tar hänsyn till både komfort och hållbarhet i ditt hem.

Vill du ha en offert på NIBE S2125 inklusive installation?

Är du ute efter en NIBE S2125  inklusive installation i Skåne? Då kan vi på Varmitek ta fram en offert och eventuellt komma ut på ett förberedande besök om det behövs. Klicka på boka platsbesök och fyll i formuläret så återkommer våra experter till dig. 

Kontaktinformation

Telefon: 042-12 52 00
Mejl: info@varmitek.se

Telefontider:

09:00 – 16:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Varmitek Energisystem AB
Org. nr: 556389-1042

Fler kategorier

Här nedan hittar du fler inläggskategorier:

Senaste nyheter

Här nedan kan du se våra senaste nyheter.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en energiexpert. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt lösning utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Vad våra kunder säger:

Våra Kundlöften:

Nöjd-Kundgaranti

Vi är besatta av kundnöjdhet. Därför har vi, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

En Wow-upplevelse

Vi sköter projektet från start till mål. Med oss får du en kundresa utan frågetecken där vi levererar på vårt löfte och överträffar förväntningar.

Trygghet i alla led

Vi är en certifierad installatör som enbart arbetar med kvalitativa produkter, trygga garantier och alltid är där med service & support.

Vi är medlemmar i:

Branschorganisationen för tillverkare, importörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. 

Vi är medlemmar i:

Svensk Solenergi är en branschförening med cirka 400 medlemsföretag. Tillsammans representerar vi den svenska solenergibranschen.

Vi är certifierade av Incert:

Installations Certifiering i Stockholm AB (INCERT) bedriver verksamhet omfattande certifiering av personer och företag verksamma inom installationsområdet i bygg- och anläggningsbranschen.

Relaterade nyheter

Detta står vi för!

Trygg support

Vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Service & underhåll

Vi erbjuder alltid service och underhåll, vilket ger dig trygghet och komfort genom åren.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är kylcertifierade och säkerställer en professionell och pålitlig installation.

Välkända varumärken

Vi erbjuder endast välkända varumärken för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.

Trygga garantier

Vår dedikation till kvalitet och pålitlighet sträcker sig även till våra garantier.

Kunden först, alltid

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom exceptionell personlig service.

Nöjd-kundgaranti

Vi har, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

35 års erfarenhet och 1000-tals nöjda kunder

När vi startade år 1989 tillverkade vi egna bergvärmepumpar under vårt egna varumärke, Varmitek. Idag är vi en erkänd oberoende installatör och leverantör av klimatsmarta värmepumpar! Under alla år har vi hjälpt 1000-tals kunder att effektivsera sina uppvärmningskostnader.

Vi är på ständig jakt efter duktiga och erfarna medarbetare!

Vår passion är att leverera kvalitativa energilösningar som inte bara fungerar, utan också överträffar förväntningarna. För att göra detta behöver vi ett engagerat team som brinner för miljö, energi och att skapa en ”wow-upplevelse”.

solen med helheten i fokus