Start 9 Produktnyheter 9 NIBE Split – En ny kraftfull premiumvärmepump

NIBE Split – En ny kraftfull premiumvärmepump

maj 14, 2024

Vi är glada över att presentera det senaste tillskottet till vårt sortiment i samarbete med NIBE – NIBE SPLIT SVM S332/AMS 20. Denna splitenhet tar uppvärmning och kylning till en ny nivå med sin avancerade teknik och höga prestanda.

Det nya splitsortimentet har alla fördelar med S-serien. Värmepumpen anpassar sig automatiskt efter kundens behov, väderprognosen och elpriset. Den ger ett skönt inomhusklimat året om, med hållbar energianvändning och full koll i mobilen via myUplink. Ett bra val för dig som vill leverera kvalitet och bekvämlighet. – Stefan Oliv, produktchef, NIBE Sverige.

Hur fungerar NIBE split?

NIBE Split är en luft-vattenvärmepump som skapar en komfortabel och effektiv miljö i ditt hem. Med den intelligenta inomhusmodulen NIBE SVM S332 och den kraftfulla utomhusmodulen NIBE AMS 20 blir NIBE Split ett bra val vid enkel installation och högpresterande klimatstyrning.

Den avancerade kylfunktionen i NIBE Split gör att värmepumpen kan hålla ditt inomhusklimat behagligt även under de hetaste dagarna.

Med inbyggd wifi-uppkoppling och möjligheten att ansluta trådlösa tillbehör blir NIBE Split en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Genom att använda din smartphone eller surfplatta kan du enkelt styra och övervaka ditt inomhusklimat var du än befinner dig. Detta innebär hög komfort och minimal energiförbrukning, samtidigt som du bidrar till att bevara miljön.

Med NIBE Split får du inte bara en uppvärmnings- och kylningslösning, du får en helhetslösning för ett smartare och mer hållbart hem. Utforska fördelarna med NIBE Split och upptäck hur den kan förbättra din vardag nedan:

Vilka fördelar har NIBE Split SVM S332/AMS 20?

Optimal effektivitet: 

Med NIBE SPLIT SVM S332 och NIBE AMS 20 får du en komplett lösning som har hög effektivitet i alla väderförhållanden. Värmepumpen arbetar ned till en utetemperatur på -20°C och levererar upp till 58°C framledningstemperatur, vilket säkerställer att ditt hem alltid är varmt och bekvämt oavsett utomhustemperatur.

Hållbar energianvändning: 

Genom att använda ett klimatvänligt köldmedium och integrera avancerad teknik för energioptimering, minimerar NIBE SPLIT SVM S332/AMS 20 miljöpåverkan samtidigt som den erbjuder hög prestanda. Detta gör den till ett utmärkt val för dig som vill minska din klimatpåverkan utan att kompromissa med komforten.

Smart teknik för total kontroll: 

Med inbyggd wifi-uppkoppling och möjlighet till trådlösa tillbehör kan du enkelt styra och övervaka ditt värmesystem från din smartphone eller surfplatta. Den smarta teknik anpassar sig automatiskt efter dina behov och ger dig fullständig kontroll över ditt inomhusklimat.

Hög komfort året om:

Oavsett om det är vinter eller sommar, kommer NIBE SPLIT SVM S332/AMS 20 att hålla ditt hem behagligt och vältempererat. Den avancerade kylfunktionen gör att du kan njuta av svalka även under de varmaste dagarna, vilket ger dig en hög komfortupplevelse året om.

Sammanfattning om NIBE Split

Med NIBE Split SVM S332/AMS 20 tar du inte bara ett steg mot en mer bekväm och energieffektiv vardag, utan också mot en hållbar framtid för dig själv och miljön.

Vi på Varmitek är här för att guida dig genom varje steg på vägen mot att välja rätt värmepump för ditt hem. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Låt oss tillsammans skapa en mer komfortabel, energieffektiv och hållbar framtid för ditt hem och vår planet.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en energiexpert. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt modell utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Kontaktinformation

Telefon: 042-12 52 00
Mejl: info@varmitek.se

Telefontider:

09:00 – 16:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Varmitek Energisystem AB
Org. nr: 556389-1042

Fler kategorier

Här nedan hittar du fler inläggskategorier:

Senaste nyheter

Här nedan kan du se våra senaste nyheter.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en energiexpert. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt lösning utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Vad våra kunder säger:

Våra Kundlöften:

Nöjd-Kundgaranti

Vi är besatta av kundnöjdhet. Därför har vi, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

En Wow-upplevelse

Vi sköter projektet från start till mål. Med oss får du en kundresa utan frågetecken där vi levererar på vårt löfte och överträffar förväntningar.

Trygghet i alla led

Vi är en certifierad installatör som enbart arbetar med kvalitativa produkter, trygga garantier och alltid är där med service & support.

Vi är medlemmar i:

Branschorganisationen för tillverkare, importörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. 

Vi är medlemmar i:

Svensk Solenergi är en branschförening med cirka 400 medlemsföretag. Tillsammans representerar vi den svenska solenergibranschen.

Vi är certifierade av Incert:

Installations Certifiering i Stockholm AB (INCERT) bedriver verksamhet omfattande certifiering av personer och företag verksamma inom installationsområdet i bygg- och anläggningsbranschen.

Relaterade nyheter

Detta står vi för!

Trygg support

Vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Service & underhåll

Vi erbjuder alltid service och underhåll, vilket ger dig trygghet och komfort genom åren.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är kylcertifierade och säkerställer en professionell och pålitlig installation.

Välkända varumärken

Vi erbjuder endast välkända varumärken för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.

Trygga garantier

Vår dedikation till kvalitet och pålitlighet sträcker sig även till våra garantier.

Kunden först, alltid

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom exceptionell personlig service.

Nöjd-kundgaranti

Vi har, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

35 års erfarenhet och 1000-tals nöjda kunder

När vi startade år 1989 tillverkade vi egna bergvärmepumpar under vårt egna varumärke, Varmitek. Idag är vi en erkänd oberoende installatör och leverantör av klimatsmarta värmepumpar! Under alla år har vi hjälpt 1000-tals kunder att effektivsera sina uppvärmningskostnader.

Vi är på ständig jakt efter duktiga och erfarna medarbetare!

Vår passion är att leverera kvalitativa energilösningar som inte bara fungerar, utan också överträffar förväntningarna. För att göra detta behöver vi ett engagerat team som brinner för miljö, energi och att skapa en ”wow-upplevelse”.

solen med helheten i fokus