Start 9 Produktnyheter 9 Panasonic Flagship med nanoe™ X: En grym klimatlösning

Panasonic Flagship med nanoe™ X: En grym klimatlösning

dec 4, 2023

Panasonic presenterar stolt sin senaste Flagship-serie med den avancerade nanoe™ X-tekniken, skapad särskilt för att möta de utmanande kraven i det nordiska klimatet. Denna nya luftvärmepump är inte bara en teknisk innovation utan också en designmässig pärla som gör din inomhusmiljö ren, bekväm och inbjudande. Utforska funktionerna som gör Panasonic Flagship till ett välkommet och välkomnande inslag i ditt hem.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en energiexpert. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt modell utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Fördelar med Panasonic Flagship-serien:

Här nedan har vi samlat alla fördelar med Panasonic Flagship:

Slimmad konstruktion och optimerad prestanda:

Flagship från Panasonic har utformats med noggrannhet och omsorg, vilket resulterar i en slimmad konstruktion som smälter in i alla inomhusmiljöer. Denna högeffektiva och robusta luftvärmepump kombinerar stilren design med ett generöst utblåsområde för att säkerställa optimal prestanda. Med maximal värmekapacitet på 3,60 kW vid -25 °C och energieffektivitet upp till A+++ i både värme- och kyldrift är Flagship-serien en imponerande teknologisk bedrift.

nanoe™ X-teknik för renare inomhusluft:

Enastående luftkvalitet är en betydande fördel med Flagship-serien. Den innovativa nanoe™ X-tekniken använder hydroxylradikaler för att rena luften från pollen, allergener, odörer och vissa bakterier och virus. Resultatet är en hälsosammare och mer behaglig inomhusmiljö, dygnet runt. nanoe™ X-tekniken skapar en naturlig balans inomhus, vilket gör både hårda och mjuka ytor renare och trivsammare.

Smart styrning för ultimat komfort

Panasonic flagship tar bekvämlighet till nästa nivå med integrerat, inbyggt Wi-Fi och avancerad styrning via smartphone. Kompatibilitet med Google Assistant och Amazon Alexa gör det möjligt att enkelt kontrollera din luftvärmepump med röstkommandon. Den medföljande Comfort Cloud-appen ger ytterligare bekvämlighet genom att låta dig fjärrstyra enheten var du än befinner dig.

Aerowings 2.0 för perfekt komfort

Med Aerowings 2.0 erbjuder Panasonic Flagship heltäckande luftriktare för värme med hög komfort och supertyst drift. Det förstorade undre bladet, dubbelt så stort som konventionella system, ger en jämn uppvärmning och en ny duschkylning för att undvika obehagliga ”isvindar” vid kyldrift.

Skydd mot kylan med Comfort Cloud-appen

Med Comfort Cloud-appen erbjuder Panasonic Flagship extremt behändig komfort där du kan fjärrstyra luftkonditioneringen och övervaka energiförbrukningen var som helst och när som helst. Innan du kommer hem kan du slå på värmedriften och nanoe™ X för ett behagligt rum med renad luft.

Naturlig balans året runt

Flagship-serien ger naturlig balans inomhus, och nanoe™ X-tekniken ger förbättrat skydd dygnet runt. Under vintern håller den rummet varmt och renar luften, medan den under vår/sommar neutraliserar pollen och deodoriserar. Avancerad smart styrning och röstassistentfunktioner gör det möjligt att anpassa luftvärmepumpens funktioner för olika behov.

Miljövänlig design med R32-köldmedium

Flagship-serien har inte bara fokus på användarvänlighet utan också på hållbarhet. Det miljövänliga R32-köldmediet är energibesparande och har mycket lägre miljöpåverkan jämfört med andra köldmedier, vilket gör den till ett bättre val för både människor och planeten.

Nackdelar med Panasonic Flagship-serien:

Även här har vi försökt hitta eventuella nackdelar med Panasonic Flagship-serien, men utan större resultat. 

Initial kostnad:

En av de främsta nackdelarna med Flagship-serien kan vara den initiala kostnaden, som kan vara något högre än andra modeller. På sikt är däremot Panasonic Flagship-serien en av de lösningar som betalar sig snabbt. 

Specifikationer för Panasonic Flagship: 

Varumärke: Panasonic

Serie: HZ Flagship

Färg: Grafitgrå, Vit

Typ: Luft-luftvärmepump

Energieffektivitet varmluft: A+++

Energieffektivitet: A+++

Värmeeffekt: 7,5 kW

Nominell värmeeffekt: 3,2 kW

Kyleffekt: 3 kW

Spänning: 230 V

Underhållsvärme: Ja

SCOP värde (Medeltemp): 5,3

SEER värde: 8,7

Köldmedium typ: R32

Anslutning el: 1-fas

Max kylkapacitet: 3 kW

Min kylkapacitet: 0,85 kW

Nominell kylkapacitet: 2,5 kW

Djup unomhusdel: 229 mm

Djup utomhusdel: 299 mm

Max värmekapacitet: 7,5 kW

Min värmekapacitet: 0,85 kW

Nominell värmekapacitet: 3,2 kW

Höjd inomhusdel: 295 mm

Höjd utomhusdel: 622 mm

Tillverkargaranti: 2 år

Modell inomhusdel: CS-HZ25XKE

Modell utomhusdel: CU-HZ25XKE

Ljudtrycksnivå inomhus: Värme: 45/24/18 dB-A, Kyla: 44/25/20 dB-A

Ljudtrycksnivå utomhus: 47/44 dB-A (vid maxkapacitet) – 46/43 dB-A (vid nominell kapacitet)

Vikt inomhusdel: 11 kg

Bredd inomhusdel: 870 mm

Bredd utomhusdel: 824 mm

WiFi: Ja

Med Panasonic Flagship-serien får du inte bara en klimatlösning av högsta klass, utan också en modern designprydnad för ditt hem. Utforska nya nivåer av komfort, renluftsteknologi och smart styrning. Välj flagship för att skapa en hälsosam och trivsam inomhusmiljö, året runt. Gör ditt hem redo för värmekomfort, imponerande prestanda och stilren design.

Vill du ha en offert på en Panasonic Flagship?

Om du är intresserad av att få en offert på en Panasonic Flagship och vill utforska möjligheterna till att integrera den i ditt hem för effektiv uppvärmning och kylning? Vi på Varmitek är en lokal återförsäljare och installatör i Skåne som står redo att svara på dina frågor och ge dig personlig assistans för att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Kontaktinformation

Telefon: 042-12 52 00
Mejl: info@varmitek.se

Telefontider:

09:00 – 16:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Varmitek Energisystem AB
Org. nr: 556389-1042

Fler kategorier

Här nedan hittar du fler inläggskategorier:

Senaste nyheter

Här nedan kan du se våra senaste nyheter.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en energiexpert. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt lösning utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Vad våra kunder säger:

Våra Kundlöften:

Nöjd-Kundgaranti

Vi är besatta av kundnöjdhet. Därför har vi, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

En Wow-upplevelse

Vi sköter projektet från start till mål. Med oss får du en kundresa utan frågetecken där vi levererar på vårt löfte och överträffar förväntningar.

Trygghet i alla led

Vi är en certifierad installatör som enbart arbetar med kvalitativa produkter, trygga garantier och alltid är där med service & support.

Vi är medlemmar i:

Branschorganisationen för tillverkare, importörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. 

Vi är medlemmar i:

Svensk Solenergi är en branschförening med cirka 400 medlemsföretag. Tillsammans representerar vi den svenska solenergibranschen.

Vi är certifierade av Incert:

Installations Certifiering i Stockholm AB (INCERT) bedriver verksamhet omfattande certifiering av personer och företag verksamma inom installationsområdet i bygg- och anläggningsbranschen.

Relaterade nyheter

Detta står vi för!

Trygg support

Vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Service & underhåll

Vi erbjuder alltid service och underhåll, vilket ger dig trygghet och komfort genom åren.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är kylcertifierade och säkerställer en professionell och pålitlig installation.

Välkända varumärken

Vi erbjuder endast välkända varumärken för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.

Trygga garantier

Vår dedikation till kvalitet och pålitlighet sträcker sig även till våra garantier.

Kunden först, alltid

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom exceptionell personlig service.

Nöjd-kundgaranti

Vi har, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

35 års erfarenhet och 1000-tals nöjda kunder

När vi startade år 1989 tillverkade vi egna bergvärmepumpar under vårt egna varumärke, Varmitek. Idag är vi en erkänd oberoende installatör och leverantör av klimatsmarta värmepumpar! Under alla år har vi hjälpt 1000-tals kunder att effektivsera sina uppvärmningskostnader.

Vi är på ständig jakt efter duktiga och erfarna medarbetare!

Vår passion är att leverera kvalitativa energilösningar som inte bara fungerar, utan också överträffar förväntningarna. För att göra detta behöver vi ett engagerat team som brinner för miljö, energi och att skapa en ”wow-upplevelse”.

solen med helheten i fokus