Producera egen förnybar el med effektiva solceller!

Vi levererar och installerar effektiva solceller till företag och privata villaägare. Med certifierade solcellstekniker och montörer sköter vi projektet från start till mål.

Start 9 Solceller

Välj en långsiktig och trygg solcellsleverantör!

Sedan 1989 har vi levererat, installerat och servat förnybara energilösningar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och större fastighetsbolag. Vi hjälper dig från start till mål, från rådgivning och analys till service och support.

Vi levererar och installerar främst solceller på papptak, betongpannor och plåttak. Våra projektledare och montörer är solcellscertifierade och vi använder enbart behöriga, välkända och lokala elektriker för inkoppling av elen.

Vårt mål är att du som kund ska få en lokal, trygg och långsiktig upplevelse som överträffar dina förväntningar. Det säkerställer vi med lokal närvaro, nöjd-kundgaranti, certifierade installatörer och kvalitativa produkter. Är du missnöjd med något så kommer vi göra allt vi kan för att lösa detta. Har du problem med dina solceller i framtiden kommer vi alltid att finnas där med service och support!

Våra solcellesexperter kan även leverera, koppla och installera batteri till solceller.

Därför ska du välja Varmitek

Vi är en oberoende återförsäljare och installatör av solceller och väljer alltid ut det bästa alternativet utifrån dina förutsättningar.

35 års erfarenhet
Certifierade solcellsexperter
Sköter allt från start till mål
Medlemmar i svensk solenergi
Alltid där med service och support
Trygga och stabila varumärken

Våra kunder är allt från privata villaägare, bostadsrättsföreningar och skolor till välkända företag som exempelvis SBB, Riksbyggen, Länsstyrelsen Skåne, Garnito och Rikshem.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en expert på solceller. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt solceller utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Vanliga frågor om solceller

Här nedan har vi samlat de vanligaste frågorna vi brukar få om solceller.

Vilka solceller installerar ni?

Vi på Varmitek installerar högkvalitativa solceller och växelriktare från välrenommerade tillverkare. Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av solcellspaneler som vi noga utvärderar för att säkerställa effektivitet, pålitlighet och långsiktig prestanda.

Vanliga varumärken inom solceller:

– Trina Solar
– Longi
– Luxor
– Axitec
– Solitek

Vilka växelriktare installerar ni?

Vi på Varmitek installerar växelriktare från pålitliga och erkända tillverkare inom branschen. Vårt sortiment av växelriktare inkluderar produkter som är kända för sin höga prestanda, tillförlitlighet och långsiktiga hållbarhet. Vi arbetar nära våra kunder för att välja den bästa växelriktaren för deras specifika solcellsinstallation, med fokus på att optimera energiproduktionen och säkerställa maximal effektivitet och pålitlighet under hela systemets livslängd. 

Vanliga varumärken inom växelriktare:

– Fronius
– SolarEdge
– Kostal
– Huawei
– Sungrow

Sköter ni hela solcellsprojektet?

Ja, vi tar hand om hela solcellsprojektet från början till slut. Vårt team av experter hanterar allt från första konsultation till installationen och efterföljande service. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för våra kunder.

Finns det något skatteavdrag för solceller?

Ja, det finns olika former av skatteavdrag och bidrag för solceller och batterier. Vi kan hjälpa dig att navigera genom dessa möjligheter och se till att du får tillgång till eventuella tillgängliga incitament för att minska kostnaderna för din solcellsanläggning.

Dessa bidrag uppdateras kontinuerligt, kontakta oss om ni vill veta vad som gäller just nu.

Är ni en säker leverantör av solceller?

Absolut, vi är en pålitlig och säker leverantör av solceller. Vi väljer noggrant ut våra leverantörer och produkter för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder produkter och tjänster som är både pålitliga och hållbara på lång sikt.

Vi har servat våra kunder sedan 1989. 

Kan ni installera batteri till solceller?

Ja, vi kan integrera batterilagringssystem med dina solceller för att maximera din självförsörjning. Batterilagring ger dig möjlighet att lagra överskott av solenergi för användning vid tider då solen inte skiner, vilket ökar din energiavkastning och minskar dina elkostnader ytterligare.

Är solceller verkligen lönsamt?

Absolut, solceller är en mycket lönsam investering på lång sikt. Genom att producera din egen förnybara energi kan du minska dina elkostnader och skydda dig mot framtida ökningar av energipriserna. 

Kan jag kombinera solceller med värmepump?

Ja, solceller och värmepumpar är komplementära teknologier som kan integreras för att skapa ett energieffektivt och hållbart system för uppvärmning och kylning av ditt hem. Genom att kombinera solceller med en värmepump kan du minska ditt beroende av fossila bränslen och ytterligare minska din energiförbrukning och koldioxidutsläpp.

Vi finns lokalt här:

Helsingborg
Malmö
Ängelholm
Landskrona
Höganäs
Lund
Båstad

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en expert på solceller. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt lösning utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Vad våra kunder säger:

Våra Kundlöften:

Nöjd-Kundgaranti

Vi är besatta av kundnöjdhet. Därför har vi, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

En Wow-upplevelse

Vi sköter projektet från start till mål. Med oss får du en kundresa utan frågetecken där vi levererar på vårt löfte och överträffar förväntningar.

Trygghet i alla led

Vi är en certifierad installatör som enbart arbetar med kvalitativa produkter, trygga garantier och alltid är där med service & support.

Vi är medlemmar i:

Svensk Solenergi är en branschförening med cirka 280 medlemsföretag och den ledande rösten för den svenska solenergin.

Detta står vi för!

Trygg support

Vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Service & underhåll

Vi erbjuder alltid service och underhåll, vilket ger dig trygghet och komfort genom åren.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är kylcertifierade och säkerställer en professionell och pålitlig installation.

Välkända varumärken

Vi erbjuder endast välkända varumärken för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.

Trygga garantier

Vår dedikation till kvalitet och pålitlighet sträcker sig även till våra garantier.

Kunden först, alltid

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom exceptionell personlig service.

Nöjd-kundgaranti

Vi har, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

Våra senaste nyheter

Så går det till:

Så går det till när du ska installera en värmepump med Varmitek:

1. Hembesök

Våra energiexperter hjälper er att hitta rätt lösning. Vi säkerställer även rör- och eldragning för att undvika problem vid installation.

2. Offert

Vi skickar ut en offert med tydliga besparingskalkyler. Vi har även möjlighet att hjälpa er med eventuella finansieringslösningar.

3. Installation / Montage

Våra installatörer kommer ut och monterar solcellerna. Vi skickar även ut certifierade elektriker som kopplar in elen.

4. Service & support

Vi finns bara ett samtal bort om du skulle få något problem efter installationen. Vi erbjuder även kontinuerlig underhållsservice.

35 års erfarenhet och 1000-tals nöjda kunder

När vi startade år 1989 tillverkade vi egna bergvärmepumpar under vårt egna varumärke, Varmitek. Idag är vi en erkänd oberoende installatör och leverantör av klimatsmarta lösningar! Under alla år har vi hjälpt 1000-tals kunder att effektivsera sina driftkostnader.

Vi är på ständig jakt efter duktiga och erfarna medarbetare!

Vår passion är att leverera kvalitativa energilösningar som inte bara fungerar, utan också överträffar förväntningarna. För att göra detta behöver vi ett engagerat team som brinner för miljö, energi och att skapa en ”wow-upplevelse”.

solen med helheten i fokus