Solceller för ditt företag

Hållbarhet och CSR är två ytterst viktiga delar i dagens framgångsrika affärsmodeller. Vi på VARMITEK energisystem vill tillsammans med er företagare skapa en bättre värld och bidra till det naturliga kretsloppet, genom förnybar energi. Att aktivt engagera sig i hållbarhetsfrågor är något som i längden bidrar till en lönsam affär, därför vill vi hjälpa er att producera egen el med solceller. Processen behöver inte vara lång och svår, snarare snabb och enkel med oss på VARMITEK energisystem.

Vi jobbar för att göra dig trygg i ditt beslut.

Kundmöte

Tillsammans kommer vi fram till en lösning som skulle kunna passa er bäst. Någon av våra kompetenta energikonsulter kommer ut och gör en översikt av den nuvarande situationen.

Förstudie

Våra energikonsulter skapar en skiss på hur det kommer se ut: Vilken utformning, design, återbetalningstid, avkastning, pris och finansiering samt en slutlig offert.

Installation

Med kompetenta montörer och elektriker sköter vi hela processen, ni som kund ska inte behöva lägga någon tid på detta. Vi löser även de ansökningar som behövs för bidrag, bygglov etc.

Efterbehandling

När anläggningen är igång kan ni följa driften via en applikation. Som lokal leverantör och installatör finns vi alltid där för våra kunder, med support och service.

Kombinera solceller med värmepumpen

Vårt mål är att minska dina energikostnader på ett så effektivt sätt som möjligt och samtidigt bidra till en bättre värld, genom förnybar energi. Varmitek energisystem har därför valt att arbeta med de mest framstående produkterna inom effektiv energiförbrukning och egen energiförsörjning. Genom att kombinera solceller, värmepumpar och enkel energistyrning kan villor, lantbruk, fastigheter och företag dra ner på enorma kostnader och samtidigt vara förebilder för kommande generationer.