Solceller
Större projekt

Vi är erfarna projektledare inom solceller och tar ditt projekt från start till mål med bästa möjliga resultat. Vi sköter allt från analys, beräkningar och solcellsbidrag till leverans, installation och service. Vi kan sköta projekt för bostadsrättföreningar, större fastighetsprojekt och installationer på lantbruk. 

– Helthetskoncept
– Leverans, installation och service
– Säker investering med hög avkastning
– 25 års effektgaranti

 

Hur det funkar?

Vi gör det enkelt att välja förnybar energi

Platsbesök

Vi gör en analys av er nuvarande driftlösning

Offert

Vi skickar en tydlig och nyckelfärdig offert

Installation

Vi genomför en certifierad installation

Vad du får!

Förnybar energi som sparar pengar

Solceller
För fastigheter

Vi levererar och installerar solceller med hög effektivitet som har en positiv påverkan på fastighetens driftkostnad. Fastigheten tar då även ett avstamp i den rådande energidebatten, där de fossila bränslena bör ersättas med förnybar energi för en hållbar framtid. Privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som installerar solceller har ökat enormt de senaste åren. 

 

Solceller
Till industrin

Hållbarhet och CSR är två ytterst viktiga delar i dagens framgångsrika affärsmodeller. Vi vill tillsammans med er företagare skapa en bättre värld och bidra till det naturliga kretsloppet, genom förnybar energi. Att aktivt engagera sig i hållbarhetsfrågor är något som i längden bidrar till en lönsam affär, därför vill vi hjälpa er att producera egen el med solceller. Processen behöver inte vara lång och svår, snarare snabb och enkel.

 

Solceller
För lantbruk

Lantbruken har en stor potential för solceller, öppna ytor av tak med en bra lutning i ett öppet landskap är optimala förutsättningar. Lantbruk som installerar solceller har med andra ord möjligheter att sänka sin elkostnad, direkt. Då tar de även ett avstamp i den rådande energidebatten, där de fossila bränslena bör ersättas med förnybar energi för en hållbar framtid

 

Är du redo att minska dina elkostnader och bli förnybar?

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss