Batteri till Solceller

Högkvalitativa och energieffektiva batterilagringslösningar för solceller.

Vi vet hur viktigt det är att lagra den energi som solcellerna producerar och därför har vi ett brett utbud av batterier som passar dina specifika behov och budget.

Boka platsbesök

Går du i solcellsfunderingar men vet inte riktigt vart du ska börja? Då är ett kostnadsfritt platsbesök en bra start. När du kontaktar oss hjälper vi dig med allt som behövs.

Energieffektiva batterier till solceller

Vi erbjuder ett brett utbud av energieffektiva batterilösningar som är speciellt utformade för att lagra energi från solceller. Våra batterier har hög prestanda, är pålitliga och har en lång livslängd. Vi kan hjälpa dig att välja rätt storlek och teknologi för att optimera din energilagring och använda energin när du behöver den som mest.

Professionell installation och underhåll av batterier för solceller

Vi på Varmitek erbjuder professionell installation och underhåll av batterier för solceller. Våra tekniker är experter på att installera och underhålla batterier för solceller, och vi ser till att dina batterier fungerar optimalt och att du får ut maximal effektivitet och besparingar för dina solceller.

Kundsupport och service

Vi värderar våra kunder högt och strävar alltid efter att ge den bästa möjliga kundupplevelsen när det gäller batterilösningar för solceller. Vi erbjuder enastående kundsupport och service, och våra experter är alltid tillgängliga för att hjälpa dig med dina frågor och problem. Vi strävar alltid efter att ge en personlig och professionell service för batterilösningar för solceller.

Säker installation

Vi erbjuder långa garantitider och sköter allt pappersarbete. Det ska vara tryggt att installera solceller med oss.

glödlampa förnybar energi

Vi sköter hela processen

Från analys, pappersarbete och offert till leverans, ställningsbygge och installation. Med Varmitek får du allt.

Helheten i fokus

Solceller som passar alla typer av behov. När dina solceller är monterade finns vi alltid kvar med stöd och support.

solaredge logo
trina solar logo
axitec logo
luxor logo
fronius logo
k2 systems logo
Solceller på marken

Solceller för större projekt.

Vi är erfarna projektledare inom solceller och tar ditt projekt från start till mål med bästa möjliga resultat. Vi sköter allt från analys, beräkningar och solcellsbidrag till leverans, installation och service. Vi kan sköta projekt för bostadsrättföreningar, större fastighetsprojekt och installationer på lantbruk. 

– Helthetskoncept
– Leverans, installation och service
– Säker investering
– Hög avkastning
– Minst 25 års effektgaranti

Kontakta oss så kommer vi ut på ett platsbesök för att se över just dina förutsättningar.

Solceller för hus och villa.

Det ska vara enkelt att installera solceller, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad. Vårat mål är att du ska få en skräddarsydd anläggning, baserad på dina preferenser. Vad är ditt mål? Solceller bidrar till en lägre elräkning, en större kontroll över den privata energiförsörjningen och du som kund gör ett aktivt val av förnybar energi, för en bättre framtid. 

– Installerat och klart på 1-3 dagar
– Säker investering
– H
ög avkastning
– 15 års produktgaranti
– Minst 25 års effektgaranti

Vi hjälper dig hela vägen, kontakta oss idag så kommer vi ut på ett kostnadsfritt platsbesök.

Solceller på marken

Boka platsbesök

Går du i solcellsfunderingar men vet inte riktigt vart du ska börja? Då är ett kostnadsfritt platsbesök en bra start. När du kontaktar oss hjälper vi dig med allt som behövs.

Installera solceller? – Så här går det till.

Vi gör det enkelt att installera solceller!

1. Platsbesök

Allting börjar med en initial kontakt, antingen är det ni som kontaktar oss genom något av våra formulär eller via telefon och mejl. Det händer även att vi kontaktar er, med grund i offertföfrågningar från tillverkare och andra organ där vi finns med som installatör och leverantör av solceller. I denna kontakt kommer vi överens om ett datum och tidspann som fungerar för ett platsbesök. Under platsbesöket för vi en dialog om ert behov, vilka solceller som fungerar för er, vilken växelriktare som passar och vilket stativsystem som kommer behövas. Vi gör även en analys av er byggnad för att ta fram rätt underlag, vad gäller skuggor, vinklar, höjder och bredd. Detta hjälper oss att ta fram rätt antal, effektstorlek och installationsomfattning.

2. Offert

Idag finns det mängder av olika solceller, växelriktare, montagesystem och tilläggsprodukter på marknaden. Därför är det ytterst viktigt att samla in rätt information vid platsbesöket och skapa en nyckelfärdig och noggrann offert. I vår offert får ni tillgång till all information som behövs för att ta ett välgrundat investeringsbeslut. Ni får tydliga kalkyler på vad er solcellsanläggning kommer generera i inkomster, besapring och för miljön. Viktigast av allt är att ni får en detaljerad översikt av kostnader, vad som ingår och när installationen kommer ske.

3. Installation

När allting är på plats och offerten är godkänd bestämmer vi ett datum för installation. Vi på Varmitek sköter hela projektet från start till mål och gör det enkelt för er som kund. Vi har egna montörer som har alla de cetifikat som behövs för att göra en säker installation. I vissa fall får vi ta in externa partners som sköter kranlyft, ställningsbyggande och elektriska installationer, men vi står som projektledare och ser till så att allting sköts till punkt och prickar. Med 30 år i branschen har vi ett stort nätverk at lokala partners som är bäst på det de gör.