Start 9 Produktnyheter 9 CTC EcoVent i360F – Kombinera med luft/vatten

CTC EcoVent i360F – Kombinera med luft/vatten

mar 19, 2023

CTC har tagit fram en innovativ och ekonomisk frånluftsvärmepump under namnet CTC EcoVent i360F. Denna inomhusmodul integrerar ventilation med en luft/vattenvärmepump för att erbjuda både komfort och energieffektivitet i ett och samma system.

En av de största fördelarna med EcoVent i360F är värmepumpens förmåga att effektivt styra ventilationen för att minimera energiförbrukningen. Genom att placera kompressorn utomhus blir också inomhusmiljön betydligt tystare, vilket förbättrar användarupplevelsen avsevärt.

Enligt experter är detta även ett utmärkt alternativ för de som behöver ersätta en trasig frånluftsvärmepump, vilket gör det till en smart och kostnadseffektiv investering för husägare.

För optimal energibesparing rekommenderas installationen av CTC EcoVent i360F i kombination med den populära luft/vattenvärmepumpen CTC EcoAir 600m. Denna kombination kan spara upp till 30% mer energi än traditionella frånluftsvärmepumpar.

CTC EcoVent i360F erbjuder en helhetslösning för hemmets behov av ventilation, värme och varmvatten. Genom att suga ut ventilationsluften från våtutrymmen skapas ett svagt undertryck som ventilerar bort luften från övriga rum, vilket garanterar ett konstant perfekt inomhusklimat.

Den senaste tekniken har integrerats i EcoVent i360F, vilket inkluderar en användarvänlig pekskärm med tydliga symboler och text på valfritt språk för att underlätta användningen. Dessutom kan produkten enkelt styras på distans via internetuppkoppling, vilket ger användarna en hög grad av flexibilitet och kontroll över sina system.

Med värmepumpens moderna design, avancerade funktioner och betydande energibesparingar markerar CTC EcoVent i360F en hög för hemmets värmesystem och cementerar sitt rykte som en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning för husägare runt om i Sverige.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en energiexpert. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt modell utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Vill du ha en offert på en CTC EcoVent i360F inklusive installation?

Är du ute efter en CTC EcoVent i360F inklusive installation i Skåne? Då kan vi på Varmitek ta fram en offert och eventuellt komma ut på ett förberedande besök om det behövs. Klicka på boka platsbesök och fyll i formuläret så återkommer våra experter till dig. 

Kontaktinformation

Telefon: 042-12 52 00
Mejl: info@varmitek.se

Telefontider:

09:00 – 16:00 (Helgfri vardag)

Firmainformation

Varmitek Energisystem AB
Org. nr: 556389-1042

Fler kategorier

Här nedan hittar du fler inläggskategorier:

Senaste nyheter

Här nedan kan du se våra senaste nyheter.

Boka ett platsbesök

Boka ett kostnadsfritt platsbesök med en energiexpert. Då genomför vi en helt oberoende byggnadsöversikt och tar fram rätt lösning utifrån dina behov. Du kan även ringa oss nu direkt på 042-125200 om du har frågor eller funderingar.

Vad våra kunder säger:

Våra Kundlöften:

Nöjd-Kundgaranti

Vi är besatta av kundnöjdhet. Därför har vi, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

En Wow-upplevelse

Vi sköter projektet från start till mål. Med oss får du en kundresa utan frågetecken där vi levererar på vårt löfte och överträffar förväntningar.

Trygghet i alla led

Vi är en certifierad installatör som enbart arbetar med kvalitativa produkter, trygga garantier och alltid är där med service & support.

Vi är medlemmar i:

Branschorganisationen för tillverkare, importörer, samt serviceföretag inom frys-, kyl- och värmepumpbranschen. 

Vi är medlemmar i:

Svensk Solenergi är en branschförening med cirka 400 medlemsföretag. Tillsammans representerar vi den svenska solenergibranschen.

Vi är certifierade av Incert:

Installations Certifiering i Stockholm AB (INCERT) bedriver verksamhet omfattande certifiering av personer och företag verksamma inom installationsområdet i bygg- och anläggningsbranschen.

Relaterade nyheter

Detta står vi för!

Trygg support

Vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig hjälp när du behöver det som mest.

Service & underhåll

Vi erbjuder alltid service och underhåll, vilket ger dig trygghet och komfort genom åren.

Inga dolda kostnader

Du kommer aldrig att överraskas av en räkning du inte förväntade dig.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är kylcertifierade och säkerställer en professionell och pålitlig installation.

Välkända varumärken

Vi erbjuder endast välkända varumärken för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.

Trygga garantier

Vår dedikation till kvalitet och pålitlighet sträcker sig även till våra garantier.

Kunden först, alltid

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom exceptionell personlig service.

Nöjd-kundgaranti

Vi har, tillsammans med våra kunder, tagit fram en checklista som vi levererar på till 100%.

35 års erfarenhet och 1000-tals nöjda kunder

När vi startade år 1989 tillverkade vi egna bergvärmepumpar under vårt egna varumärke, Varmitek. Idag är vi en erkänd oberoende installatör och leverantör av klimatsmarta värmepumpar! Under alla år har vi hjälpt 1000-tals kunder att effektivsera sina uppvärmningskostnader.

Vi är på ständig jakt efter duktiga och erfarna medarbetare!

Vår passion är att leverera kvalitativa energilösningar som inte bara fungerar, utan också överträffar förväntningarna. För att göra detta behöver vi ett engagerat team som brinner för miljö, energi och att skapa en ”wow-upplevelse”.

solen med helheten i fokus