Hur det funkar!

Vi vet vad som funkar vid en installation och köp av solceller eller värmepumpar. Med 30 år i branschen har vi lyckats skräddarsy en process som fungerar, direkt och på sikt, utan komplikationer och med goda resultat. 

Platsbesök

Offert

Installation

Lokalt i Skåne

Helsingborg

Höganäs

Ängelholm

Båstad

Landskrona

Lund

Malmö

Såhär funkar det när du investerar i värmepumpar:

Platsbesök:

Allting börjar med en initial kontakt, antingen är det ni som kontaktar oss genom något av våra formulär eller via telefon och mejl. Det händer även att vi kontaktar er, med grund i offertföfrågningar från tillverkare och andra organ där vi finns med som installatör och leverantör av värmepumpar. I denna kontakt kommer vi överens om ett datum och tidspann som fungerar för ett platsbesök. Under platsbesöket kollar vi vilka utrymmen som finns, potenitell plats för värmepumpen och hur vi ska dra rören på ett snyggt och enkelt vis. Vi tar även information från er, vad gäller uppvärmningskostnader, nuvarande förbrukning och liknande information för att ta fram rätt storlek och värmepump till er.

Offert:

Idag finns det mängder av olika värmepumpar, tilläggsprodukter och installationskombinationer på marknaden. Därför är det ytterst viktigt att samla in rätt information vid platsbesöket och skapa en nyckelfärdig och noggrann offert. I vår offert får ni tillgång till all information som behövs för att ta ett välgrundat investeringsbeslut. Ni får information om dimensionering, hur mycket värmepumpen kommer inbringa för besparing, hur mycket el värmepumpen kommer dra och hur positivt det är för miljön. Viktigast av allt är att ni får en detaljerad genomgång av vad som ingår och hur mycket det kostar.

Installation:

När allting är på plats och offerten är godkänd bestämmer vi ett datum för installation. Vi på Varmitek sköter hela projektet från start till mål och gör det enkelt för er som kund. Vi har egna montörer som har alla de cetifikat som behövs för att göra en säker installation. I vissa fall får vi ta in externa partners som sköter borrning och grävning, men vi står som projektledare och ser till så att allting sköts till punkt och prickar. Med 30 år i branschen har vi ett stort nätverk at lokala partners som är bäst på det de gör.

Såhär funkar det när du investerar i solceller.

Platsbesök

Allting börjar med en initial kontakt, antingen är det ni som kontaktar oss genom något av våra formulär eller via telefon och mejl. Det händer även att vi kontaktar er, med grund i offertföfrågningar från tillverkare och andra organ där vi finns med som installatör och leverantör av solceller. I denna kontakt kommer vi överens om ett datum och tidspann som fungerar för ett platsbesök. Under platsbesöket för vi en dialog om ert behov, vilka solceller som fungerar för er, vilken växelriktare som passar och hur infästningen kommer behövas. Vi gör även en analys av er byggnad för att ta fram rätt underlag, vad gäller skuggor, vinklar, höjder och bredd. Detta hjälper oss att ta fram rätt antal, effektstorlek och installationsomfattning.

Offert:

Idag finns det mängder av olika solceller, växelriktare, montagesystem och tilläggsprodukter på marknaden. Därför är det ytterst viktigt att samla in rätt information vid platsbesöket och skapa en nyckelfärdig och noggrann offert. I vår offert får ni tillgång till all information som behövs för att ta ett välgrundat investeringsbeslut. Ni får tydliga kalkyler på vad er solcellsanläggning kommer generera i inkomster, besapring och för miljön. Viktigast av allt är att ni får en detaljerad översikt av kostnader, vad som ingår och när installationen kommer ske.

Installation:

När allting är på plats och offerten är godkänd bestämmer vi ett datum för installation. Vi på Varmitek sköter hela projektet från start till mål och gör det enkelt för er som kund. Vi har egna montörer som har alla de cetifikat som behövs för att göra en säker installation. I vissa fall får vi ta in externa partners som sköter kranlyft, ställningsbyggande och elektriska installationer, men vi står som projektledare och ser till så att allting sköts till punkt och prickar. Med 30 år i branschen har vi ett stort nätverk at lokala partners som är bäst på det de gör.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss