Värmepumpar i Ängelholm

Vi på Varmitek Energisystem har varit aktiva inom förnyelsebar energi i över 30 år. Redan från start har vi varit aktiva och installerat 1000-tals värmepumpar i och omkring området i Ängelholm. Med många år inom branschen besitter vi god kunskap till att hantera många olika varumärken till ett tryggt, enkelt och kostnadseffektivt sätt för vår kunder. Med vår bredd på erfarenhet kombinerat med trygga partnerskap hjälper vi dig hela vägen med allt från dimensionering och analys, till leverans och färdiginstallerade värmepumpar av hög kvalitet.

Vi installerar följande värmepumpar i Ängelholm:

Vi säljer, installerar och servar ett flertal värmepumpar på marknaden, från välkända varumärken som NIBE, CTC och Mitsubishi. När du kontaktar oss och är ute efter en värmepump, då kan du förvänta dig ett snabbt agerande och duktiga energiexperter som kommer ut och säkerställer din potentiella anläggning. Vi ger dig råd och tips för hur du kan gå tillväga för att få en ultimat besparing.

Du kan ringa oss på 042-125200 så hjälper vi dig direkt med frågor och funderingar, eller så fyller du i vårt kontaktformulär, med specifikationer, så återkommer vi till dig.

Luft-Vattenvärmepumpar:

De senaste åren har luft vattenvärmepumpen utvecklats enormt vilket resulterar i att den idag kan sänka era värmekostnader med upp till 70 procent. I vårt skånska klimat där temperaturen sällan når under noll grader är pumpen ett val av effektivitet eftersom det ökar sannolikheten till optimal drift året om. Är ni intresserade kommer vi gärna ut till Ängelholm för ett kostnadsfritt platsbesök och en installation av värmepumpumpen tar endast 1-2 dagar. För oss är värmepumpar av hög kvalitet extremt viktigt och vi jobbar med varumärken som CTC och NIBE.

Bergvärmepumpar:

Är ni intresserad av att förse ert hem med både värme och varmvatten, men även med kyla under heta sommardagar är bergvärmepumpen det rätta valet. Den revolutionerande tekniken har funnits på marknaden i många år och kan på ett effektivt sätt sänka dina uppvärmningskostnader med 80 procent. Processen innebär att man lagrar den värme som finns nere i marken och transporterar den till uppvärmning av ert hus. Vid en installation är en borrning alternativt grävning aktuell vilket gör att implementeringen är mer komplicerad och resulterar i en dyrare kostnad. Vi har genomfört många installationer runt om i Ängelholm och lämnar gärna över referenser vid en förfrågan. Läs mer om våra bergvärmepumpar.

Frånluftsvärmepumpar:

Är du på jakt efter en värmepump som är perfekt för större fastigheter, villor eller radhus är frånluftsvärmepumpar ett utomordentligt val. Är du dessutom ute efter en god kombination av bra luft, en god ventilation och en effektiv värmeåtervinning är valet självklart. Värmepumpen återanvänder nämligen energin från den varma inomhusluften innan den lämnar huset genom ventilationssystemet. En installation tar mellan 1-2 dagar beroende på svårighetsgrad och pumpen är även enkel att byta ut. Utbytesmarknaden för frånluftsvärmepumpar har ökat markant de senaste åren och produkter från varumärket NIBE har återkommit mycket. Vid intresse kommer vi gärna ut på ett platsbesök i Ängelholm för att genomföra en ordentlig analys för att säkerställa er installation. Här finner du mer information om frånluftsvärmepumpar.

Luft-Luftvärmepumpar:

Letar du efter en värmepump som resulterar i en lägre energiförbrukning eller söker du ett komplement för en befintliga uppvärmning är luft-luftvärmepumpen ett perfekt alternativ. Har du sedan tidigare ett eluppvärmt hus kan du sänka dina elkostnader rejält och för ett mindre hus med öppen planlösning är detta ett perfekt uppvärmningsalternativ. Värmepumpen bidrar nämligen både till en lägre energiförbrukning och minskar era uppvärmningskostnader med 55 procent. Att välja luft-luftvärmepumpen resulterar inte bara i en lägre kostnad utan renar även luften från partiklar och allergier som i sin tur leder till ett inomhusklimat av hög komfort. Med en enkel installation och med varumärken som Aermec och Mitsubishi levererar vi luft-luftvärmepumpar av hög kvalitet och med en lång livslängd. Läs mer om våra luft-luftvärmepumpar.

Vi gör även större installationer i Ängelholm.

Bostadsrättsföreningar och Samfälligheter:

Ända sedan start har vi installerat värmepumpar av ett flertal olika modeller i både mindre och större bostadsrättsföreningar/samfälligheter i Ängelholm. Redan under 90-talet var det många föreningar som intresserade sig för bergvärme och den effekt som värmepumpar har på uppvärmningskostnaderna. Under de senare åren har däremot ett flertal valt att komplettera eller byta ut fjärrvärmen till en luft-vattenvärmepump. Skiftet resulterar i en mer effektiv uppvärmning, upp mot 50 % lägre driftkostnader och en fortsatt stabilitet då fjärrvärmen slår in vid eventuella driftstopp eller en kraftig temperatursänkning.

Större fastighetsägare:

För att hela tiden utvecklas och ha möjligheten att förvalta ett större antal förfrågningar inom större fastighetsprojekt har vi valt att stärka vår verksamhet med kvalitativa underentreprenörer och partners. Under många år utgick vår verksamhet från egen tillverkning och produktutveckling innan vi övergick till att endast fortsätta som projektledare, installatör och återförsäljare. Med den bakgrund vi har inom området besitter vi på en bred kompetens och erfarenhet för hela sortimentet av värmepumpar, allt från produktdetalj till färdig installation. Varmitek Energisystem tillhandahåller en bred kunskap, egna montörer, ingenjörer, projektledare och ett brett kontaktnät av experter.

Värmepumpar Ängelholm

Hur det funkar?

Vi gör det enkelt att välja förnybar energi

Platsbesök

Vi gör en analys av er nuvarande driftlösning

Offert

Vi skickar en tydlig och nyckelfärdig offert

Installation

Vi genomför en certifierad installation

Vad du får!

Förnybar energi som sparar pengar

Våra kunder berättar

Hör när våra kunder berätar om varför de valde Varmitek.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss