Värmepumpar i Malmö

I över 30 år har vi på Varmitek Energisystem arbetat med förnybar energi. Vi har under åren lärt oss hantera många olika varumärken till ett enkelt, tryggt och kostnadseffektivt sätt för våra kunder. Redan från start har vi varit aktiva i Malmö vilket har resulterat i installationer av 1000-tals värmepumpar i och omkring området. Vi hjälper dig hela vägen med allt från dimensionering och analys, till leverans och färdiginstallerade värmepumpar av hög kvalitet.

Vi installerar följande värmepumpar i Malmö:

Vi säljer, installerar och servar ett flertal värmepumpar på marknaden, från välkända varumärken som NIBE, CTC och Mitsubishi. När du kontaktar oss och är ute efter en värmepump, då kan du förvänta dig ett snabbt agerande och duktiga energiexperter som kommer ut och säkerställer din potentiella anläggning. Vi ger dig råd och tips för hur du kan gå tillväga för att få en ultimat besparing.

Du kan ringa oss på 042-125200 så hjälper vi dig direkt med frågor och funderingar, eller så fyller du i vårt kontaktformulär, med specifikationer, så återkommer vi till dig.

Luft-Vattenvärmepumpar:

Är du intresserad av att sänka dina värmekostnader med upp mot 70 procent är luft-vattenvärmepumpen det rätta valet. Pumpen har utvecklats enormt de senaste åren och i vårt skånska klimat där temperaturerna sällan når under noll grader är den extra effektiv. Installationen av värmepumpen är smidig och tar mellan 1-2 dagar. Vid intresse tar vi oss gärna ner till Malmö för ett kostnadsfritt platsbesök. Kvalitén på våra värmepumpar är viktig och vi jobbar med varumärken som NIBE och CTC. Läs mer om våra luft/vattenvärmepumpar.

Bergvärmepumpar:

Ett val av bergvärmepumpar resulterar i en revolutionerande teknik som funnits på marknaden under många år. Processen innebär att man lagrar den värme som finns i marken och överför den till uppvärmning av ert hus. Med andra ord är bergvärmepumpen en mycket effektiv värmepump att använda sig av och en installation kan sänka dina uppvärmningskostnader med över 80 procent. Eftersom borrning alternativ grävning behövs resulterar det däremot till en mer komplicerad installation och en dyrare kostnad. Vi har sedan tidigare installerat många bergvärmepumpar i Malmö och lämnar gärna över referenser vid en förfrågan. Läs mer om våra bergvärmepumpar.

Frånluftsvärmepumpar:

Letar du efter en värmepump som är perfekt för större fastigheter, radhus eller villor är frånluftsvärmepumpar ett bra val. Pumpen ger dig en bra kombination av bra luft, god ventilation och en effektiv värmeåtervinning. Under de senaste åren har utbytesmarknaden för frånluftsvärmepumpar ökat markant och pumpar från framförallt NIBE är en produkt vi har stött på mycket. Beroende på svårighetsgrad tar installationen 1-2 dagar och utöver det är värmepumpen dessutom enkel att byta ut. Vid intresse kommer vi gärna ner till Malmö och gör ett platsbesök där vi genomför en ordentlig analys för att säkerställa din installation. Här finner du mer information om frånluftsvärmepumpar.

Luft-Luftvärmepumpar:

Letar ni efter ett perfekt komplement till din befintliga uppvärmning är luft-luftvärmepumpen ett bra alternativ. Har ni dessutom ett eluppvärmt hus är luft-luftvärmepumpen ultimat och minskar era kostnader markant. Pumpen bidrar både till en lägre energiförbrukning och minskar er uppvärmningskostnader med 55 procent. Utöver en lägre kostnad bidrar den även till ett inomhusklimat med hög komfort som renar luften från allergier och partiklar. Med varumärken som Mitsubishi och Aermec, levererar och installerar vi luft-luftvärmepumpar av hög kvalitet. Läs mer om våra luft-luftvärmepumpar.

Vi gör även större installationer i Malmö.

Bostadsrättsföreningar och Samfälligheter:

Redan på 90-talet var det många föreningar som fick upp ögonen för bergvärme och den effekt som värmepumpar har på uppvärmningskostnaderna. Intresset har resulterat i att vi under åren installerat många värmepumpar av olika modeller i flera och mindre bostadsrättsföreningar/samfälligheter runt om i Malmö. Under de senaste åren har däremot många valt att istället byta ut eller komplettera fjärrvärmen med/mot luft-vattenvärmepumpar som huvudsaklig uppvärmning. Bytet bidrar till lägre kostnader med fortsatt stabilitet då
fjärrvärmen slår in om det sker en markant temperatursänkning eller blir eventuella driftstopp.

Större fastighetsägare:

För att kunna tillvarata en större mängd förfrågningar inom större fastighetsprojekt har vi under de senare åren valt att utveckla vår verksamhet med fler kvalitativa underentreprenörer och partners. Under många år utgick vi från egen tillverkning och produktutveckling, men valde sedan att fortsätta som projektledare, installatör och återförsäljare. Med den bredd på erfarenhet som vi har bakom oss innehar vi hög kompetens för hela sortimentet av värmepumpar, allt från produktdetaljer till färdig installation. Varmitek Energisystem är försedda med egna montörer, ingenjörer, projektledare och ett brett nätverk av experter.

Värmepumpar malmö

Hur det funkar?

Vi gör det enkelt att välja förnybar energi

Platsbesök

Vi gör en analys av er nuvarande driftlösning

Offert

Vi skickar en tydlig och nyckelfärdig offert

Installation

Vi genomför en certifierad installation

Vad du får!

Förnybar energi som sparar pengar

Våra kunder berättar

Hör när våra kunder berätar om varför de valde Varmitek.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss