Boka service

Behöver din värmepump service eller reparation? Vi servar alla typer av värmepumpar i Nordvästra Skåne. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi.

Boka Service

  Eller ta kontakt direkt med oss:

  Tel:
  +46 42-12 52 00

  Mejl:
  info@varmitek.se

  Info

  Varmitek Energisystem AB
  Ekvändan 6
  254 67, Helsingborg

  Service av värmepumpar

  Behöver din värmepump service? Med en service får du ut mer av din värmepump på sikt. Under åren som går trummar din värmepump på men effekten minskar sakta men säkert. Med kontinuerlig service fortsätter din pump att leverera precis som ny och den lilla servicekostnaden betalar sig snabbt med ökad effekt. Vi på Varmitek Energisystem erbjuder service för alla typer av värmepumpar och våra serviceområden sträcker sig runt nordvästra skåne med Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Höganäs, Åstorp med omnejd. Vi går igenom hela värmepumpen grundligt och genomför en fullgod och auktoriserad servicelista. Med en service kan du känna dig trygg och veta att din värmepump levererar toppeffekt. Du lägger samtidigt grunden för mindre problem, reparationer och underhåll.

  Service Värmepumpar

  Våra tjänster

  Vi har över 30 års erfarenhet av förnybara energilösningar. Det ger er en säker installatör och montör som har alla certifikat.

  Utvärdering & Konsultation

  En kompetent energikonsult kommer ut och gör en utvärdering av er nuvarande lösning. Vi skapar sedan en offert med design, återbetalningstid, avkastning, pris och finansiering.

  Installation & Montage

  Med kompetenta montörer och elektriker sköter vi hela processen, ni som kund ska inte behöva lägga någon tid på detta. Vi löser även de ansökningar som behövs för bidrag, bygglov etc.

  Service & Support

  När anläggningen är igång kan ni följa driften via en applikation. Som lokal leverantör och installatör finns vi alltid där för våra kunder, med support och service.

  Vi utför service på följande värmepumpar

  – Vi utför service av luft-vattenvärmepumpar från NIBE & CTC.
  – Vi utför service av bergvärmepumpar från NIBE & CTC
  – Vi utför service av frånluftsvärmepumpar från NIBE & CTC

  Om du har frågor om din värmepump eller behöver support och hjälp, ring eller mejla oss så hjälper vi dig gärna!