Tjänster & Produkter

Vi sköter allt från start till mål för att det ska bli enkelt för er att skifta till en förnybar driftlösning.

Att skifta till förnybar energi är enkelt!

Sverige har ett mål om att bli 100 procent förnybart innan år 2040. När du installerar solceller eller värmepumpar är du en bidragande faktor till att målet uppfylls. Du förbättrar miljön och är en förebild för vår gemensamma framtid.

Våra tjänster

Vi har över 30 års erfarenhet av förnybara energilösningar. Det ger er en säker installatör och montör som har alla certifikat.

Utvärdering & Konsultation

En kompetent energikonsult kommer ut och gör en utvärdering av er nuvarande lösning. Vi skapar sedan en offert med design, återbetalningstid, avkastning, pris och finansiering.

Installation & Montage

Med kompetenta montörer och elektriker sköter vi hela processen, ni som kund ska inte behöva lägga någon tid på detta. Vi löser även de ansökningar som behövs för bidrag, bygglov etc.

Service & Support

När anläggningen är igång kan ni följa driften via en applikation. Som lokal leverantör och installatör finns vi alltid där för våra kunder, med support och service.

1200kr

Snittbesparing i månaden

Med förnybar energi sparar du pengar

Med en värmepump effektiviserar du dina uppvärmningskostnader med hjälp av de naturliga element som finns omkring oss.  Med solceller omvandlar solens strålar till miljövänlig elektricitet.

Våra produkter

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver. 

Solceller

Vi tar fullt ansvar och erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privata hushåll & fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och lantbruk. Vi arbetar på en lokal marknad för att kunna inbringa en professionell service och kontakt med våra kunder. Vårat mål är att skräddarsy anläggningarna på ett optimalt vis ut efter kundens preferenser. 

Värmepumpar

Vi levererar värmepumpar och produkter för energioptimering till hela Nordvästra Skåne: Helsingborg, Höganäs, Båstad, Ängelholm, Landskrona, Åstorp och omkringliggande kommuner. Vi vill ha en lokal närvaro för att på bästa vis kunna inbringa en god och effektiv service. Vi tar hand om allt från analys, kalkyl och installation

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss