Mitsubishi Netsu har en snygg och stilren design med rundade konturer som passar in i alla olika hem. Designen skapades av den italienska industridesignstudion Tensa srl, baserad i Milano, för att svara på ett högt designbehov.

Mitsubishi Netsu har en hög energibesparing med komfortabel luftkonditionering. Alla modeller kan uppnå hög energieffektivitet med Mitsubishi Heavy Industries-teknik, såsom högpresterande kompressor, DC PAM-växelriktarteknik.

Allergenklar drift rengör luft med ett kontrollschema som är unikt för Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems. Mitsubishi Netsu har ett effektivt utbud av luftreningsfilter som håller luften ren från partiklar. 

Mitsubishi Netsu består av R32, vilket är nästa generations köldmedium som har nästan 70% lägre global uppvärmningspotential än R410A. På grund av sina överlägsna egenskaper erbjuder R32 fantastiska energieffektivitetsfördelar. Den har en potentiell kyleffekt 1,5 gånger den för R410A, vilket innebär att den behöver mindre energi för att uppnå önskad temperatur och kräver mindre kylmedelsvolym för att fungera. Mitsubishi Heavy Industries Thermal Systems erbjuder en unik och blygsam luftkonditionering, den är tyst och bekväm vilket ger exakt luftflöde och kapacitet.

Platsbesök

Offert

Installation

Netsu2 från Mitsubishi Heavy är designad för att passa in i den nordiska interiören med innedel i färgen Pure White. Mistubishi Netsu är den nya standardmodell som har många av de finesser som dagens toppmodeller har, t.ex: Styrning (tillval) via WIFI, “roll-back”, “smart timer”, “LED-Brightness”, 10°C -funktion och braskaminsfunktion.

– A++
– Braskaminsfunktion
– Mycket tyst
– Perfekt även som luftkonditionering
– Smart kontroll och wifi styrning (tillval)

Netsu 20
Nestu 25
Netsu 35
Netsu 50

Fler Luft-luftvärmepumpar

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

Mitsubishi Yuka

Mitsubishi YUKA är en golvmodell med elegant design och hög kvalitet. 

Aermec FCW

Aermec FCW är en väggmodell som kombinerar värme och kyla effektivt.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss