Mitsubishi heavy industries har gjort ett enormt steg framåt inom luftkonditionering och inverterteknik för värmepumpar, med den senaste introduktionen av högpresterande golvmonterade Mitsubishi Yukas luftkonditioneringssystem.

Den nya Mitsubishi Yuka är en golvmonterad inomhusenhet av ny design med en platt och låg profilplattform som är mycket lätt att hålla ren. Mitsubishi Yuka innehåller Mitsubishis innovativa naturliga enzymfilter som dödar bakterier och virus. Detta, i kombination med det huvudsakliga fotokatalytiska tvättbara deodoriseringsfiltret, ger hälsosam ren luft för passagerarna.

Den introducerade Mitsubishi Yuka har ett minskat djup på 293 mm, den nya flerstegsvärmeväxlaren är till för att bilda en omgivning till den övre delen av fläkthuset. Detta säkerställer låg lufthastighet och minskade ljudnivåer samtidigt som den ger hög prestanda och effektivitet.

Platsbesök

Offert

Installation

YUKA modellen från Mitsubishi Heavy Industries är kraftfull och ger bra prestanad vid låga utetemperaturer. Innedelen kan delvis fällas in i väggen. Luftutblås både upptill och nertill bidrar till en mer jämn fördeling av värmen i huset. YUKA passar perfekt för det kalla nordiska klimatet. Som tillval – styr* anläggningen via WIFI eller SMS.

– Luftutblås både upptill och nertill
– Kan delvis byggas in i väggen
– Veckotimer, 10°C, Eko, High-power
– WiFi-styrning (tillval)

Yuka 25
Yuka 35

Fler Luft-luftvärmepumpar

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

Mitsubishi Netsu

Mitsubishi NETSU är en vägghängd luft-luftvärmepump som är mycket effektiv.

Aermec FCW

Aermec FCW är en väggmodell som kombinerar värme och kyla effektivt.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss