CTC EcoAir 400 är en serie luft/vattenvärmepumpar för villor, fastigheter och den mindre industrifastigheten. CTC EcoAir 400 är konstruerade för att ge både hög verkningsgrad och låg ljudnivå. CTC EcoAir 400 är en av Sveriges mest sålda luft/vattenvärmepumpar.

CTC EcoAir 400 har utrustats med en effektiv och driftsäker kompressor samt en ljuddämpande fläktkonstruktion. Detta gör den till en driftsäker, effektiv och tyst luft/vattenvärmepump.

CTC EcoAir 400 sänker uppvärmningskostnaderna med upp till 70 %, ger värme ner till -22 °C och producerar upp till 65 °C varmvatten

CTC EcoAir 400 överför luftens energi till värme och varmvatten och kräver inga borrhål eller slingor i marken. CTC EcoAir 400 har behovsstyrd automatisk avfrostning som minskar avfrostningstillfällena till ett minimum. Detta ger mer värme, mer effekt och ökad livslängd.

Läs mer om CTC EcoAir 400

Platsbesök

Offert

Installation

CTC EcoAir 400 fungerar bäst med inomhusmodulerna CTC EcoZenith med inbyggd värmepumpsstyrning. Har du extra stort varmvattenbehov kan du koppla CTC EcoAir 400 mot multitanken CTC EcoZenith i550 Pro. Den har en varmvattenkapacitet på mer än 600 liter, vilket räcker till 15 duschande tonåringar.

Vill du koppla CTC EcoAir 400 till din befintliga anläggning kompletterar du med styrmodulen CTC EcoLogic Pro/Family. Ett unikt styrsystem som övervakar och styr CTC’s värmepumpar, solpaneler, spetsvärme, bufferttank, pool, frikyla etc i upp till fyra olika värmesystem. Om energibehovet är extra stort kan upp till tio värmepumpar samköras.

Redovisad Ecodesigndata (A+++ till G) gäller tillsammans med inomhusmodul.

– Bra energiklass A++
– Ger upp till 70% lägre värmekostnader.
– Värmepump med låg ljudnivå
– Enkel att installera
– Styrs via mobilen med CTC connect +

CTC EcoAir 400, en serie luft/vattenvärmepumpar med en effekt på 6-17 kW. Modell: 406-420.

Fler Luft-vattenvärmepumpar

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

NIBE F2120

NIBE F2120 är ett verkligt genombrott när det gäller effektivitet.

NIBE F2040

NIBE F2040 är en intelligent och kompakt inverterstyrd luft/vatten-värmepump.

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M är en serie högeffektiva varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss