NIBE F2040 är en intelligent och kompakt inverterstyrd luft/vatten-värmepump. NIBE F2040 ger optimala besparingar då värmepumpen automatiskt anpassar sig efter hemmets effektbehov året om. Värmepumpen arbetar ner till en utetemperatur på -20 °C och levererar då upp till 58 °C i framledningstemperatur. Den välutvecklade kylfunktionen gör att värmepumpen klarar att leverera ett behagligt inomhusklimat även vid höga utetemperaturer.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för maximal komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

– Hög kvalitet
– Minimal ljudnivå
– Lång livslängd

Läs mer om nibe 2040.

Platsbesök

Offert

Installation

NIBE Uplink
Med NIBE Uplink och internet får du en snabb överblick och aktuell status på värmen och värmepumpen i din fastighet. Du får ett överskådligt och bra underlag där du kan följa och styra värmen och varmvattenkomforten. Vid en eventuell driftstörning får du dessutom ett larm direkt i mejlen, vilket ger möjlighet till snabba motåtgärder. Med NIBE Uplink kan du styra komforten i din fastighet – var du vill och när du vill. Det kallar vi NIBE frihet.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

Inverterstyrd kompressor
Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som på ett optimalt och ekonomiskt sätt anpassar sig automatiskt efter ditt hus och förser din anläggning med förnyelsebar energi.

INTELLIGENT OCH KOMPAKT
Kompakt värmepump som anpassar sig efter husets behov.

EFFEKTIV ÅRET OM
Hög avgiven effekt ända ner till -20 °C och välutvecklad kylfunktion.

ANVÄNDARVÄNLIG
Energibesparande smart teknik med användarvänlig styrning.

Storlek:
Höjd (mm): 791
Bredd (mm): 993
Djup (mm): 364
Nettovikt (kg): 66

Storlek:
Höjd (mm)
: 895
Bredd (mm): 1035
Djup (mm): 422
Nettovikt (kg): 90

Höjd (mm): 995
Bredd (mm): 1145
Djup (mm): 452
Nettovikt (kg): 105

Fler Luft-vattenvärmepumpar

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

NIBE F2120

NIBE F2120 är vår storsäljare och en suverän luft/vatten-värmepump.

CTC EcoAir 400M

CTC EcoAir 400M är en serie högeffektiva varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar.

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M är en serie högeffektiva varvtalsstyrda luft/vattenvärmepumpar.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss