VärmepumparBergvärmepumpar

CTC EcoHeat 400

Den tysta, effektiva värmepumpen för berg-, sjö- eller jordvärme med pekskärm och EnergyFlex, modell 406-412, 6-12 kW

CTC EcoHeat 400 passar för olika värmesystem: en-rörs respektive två-rörssystem för radiatorer och konvektorer samt för golvvärme. Med tillbehören för extra shuntgrupp kan du styra två separata värmesystem.

CTC EcoHeat 400 har hög verkningsgrad tack vare en effektiv köldmediekrets med elektronisk expansionsventil och tystgående scrollkompressor. För lägsta ljudnivå är kompressorn och alla övriga kylkomponenter inneslutna i en separat, ljudisolerad enhet.

På CTC EcoHeat 400 har vi valt en egen teknik som ger betydligt jämnare värme. Radiatorer och golvvärme får alltid rätt temperatur tack vare shuntautomatiken. Eftersom temperaturen är konstant slipper du gisslet med expansionsljud som ger störande knäppningar i golv och rörledningar.

Läs mer om CTC EcoHeat 400

Platsbesök

Offert

Installation

Med CTC EcoHeat 400 garanterar vi ett legionellafritt varmvatten. Vår unika lösning producerar nämligen varmvatten efter hand som det används.

EnergyFlex ger dig friheten att komplettera med andra energikällor. Tack vare två kluriga anslutningar kan du komplettera med solvärme, låta en vattenmantlad kamin bidra med värme eller ansluta en pool och njuta av värmen även på sommaren.

Med tillbehöret CTC Internet och appen CTC Connect+, styr du värmepumpen smidigt från din smartphone. Appen laddar du ner kostnadsfritt på App Store eller Google Play.

– Frikyla på sommaren
– Sparar upp till 80%
– Kan styra två värmesystem
– Producerar 300L varmvatten
– Enkel att installera
– Styrs via CTC connect +

Finns i storlekarna: 6, 8, 10, 12 kW

Fler Bergvärmepumpar

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

NIBE S1255

NIBE S1255, en inverterstyrd värmepump med integrerad varmvattenberedare.

NIBE S1155

NIBE S1155, en inverterstyrd bergvärmepump utan integrerad varmvattentank.

CTC GSi

Varvtalsstyrda och effektiva värmepumpar för berg-, sjö- eller jordvärme.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss