NIBE S1155 är en intelligent inverterstyrd bergvärmepump utan integrerad varmvattentank, vilket gör den lättplacerad vid lägre takhöjder. Separat varmvattentank väljs efter varmvattenbehov.

NIBE S1155 ger optimala besparingar, eftersom värmepumpen anpassar sig automatiskt efter hemmets värmebehov. Med lång erfarenhet av effektreglerande bergvärmepumpar och ett av marknadens bredaste sortiment är NIBE en ledande aktör inom inverterteknik.

NIBE S1155 har en hög årsvärmefaktor vilket ger en minimal driftskostnad. Värmepumpen finns i fyra olika effektstorlekar; 1,5-6 kW, 3-12 kW, 4-16 kW och 6-25 kW passar både små och stora bostäder.

NIBE S-serien med inbyggd wifi-uppkoppling blir en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig komplett kontroll över systemet från din telefon eller surfplatta. Maximal komfort och minimal energiförbrukning – samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Läs mer om NIBE S1155

Platsbesök

Offert

Installation

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

myUplink
Med hjälp av Internet och myUplink får du snabbt överblick över värmepumpens status och status för uppvärmningen i ditt hem. Denna smidiga lösning gör att du enkelt kan följa och styra värme- och varmvattenproduktionen. Om systemet påverkas av driftstörningar meddelas du snabbt med en pushnotis och via e-post.

Utökade funktioner
Värmepumpen kan med hjälp av vårt stora tillbehörssortiment erbjuda en mängd olika funktioner för uppvärmning, kyla, ventilation och solelsproduktion. 

PERFEKT BEHOVSANPASSNING
Ledande inverterteknik och separat varmvattentank för optimal behovsanpassning.

TOPPRESTERANDE
Fyra effektstorlekar för optimal årsvärmefaktor och minimal driftskostnad.

ANVÄNDARVÄNLIG
Användarvänlig touchscreen och integrerad trådlös uppkoppling med energibesparande smart teknik för maximal komfort.

Höjd (mm): 1500
Bredd (mm): 600
Djup (mm): 620
Nettovikt (kg): 139
Effektivitetsklass: A+++

NIBE S1155 6kW
NIBE S1155 12kW
NIBE S1155 16kW
NIBE S1155 25kW

Fler Bergvärmepumpar

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

NIBE S1255

NIBE S1255, en inverterstyrd värmepump med integrerad varmvattenberedare.

CTC Eco heat 400

Den intelligenta och effektiva värmepumpen för berg-, sjö- eller jordvärme.

CTC GSi

Varvtalsstyrda och effektiva värmepumpar för berg-, sjö- eller jordvärme.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss