Varvtalsstyrda värmepumpar för berg-, sjö- eller jordvärme. 2,5 – 16 kW, modell 8, 12 och 16.

CTC GSi anpassar sig automatiskt till husets effektbehov under året. Vid stort effektbehov ökar effekten och vid lägre varvar kompressorn ner och effekten minskar. Tack vare detta får du alltid maximal besparing.

CTC GSi har utrustats med en högeffektiv varmvattenberedning som producerar över 300 liter varmvatten. CTC GSi är perfekt både för normalvillan och den lite större fastigheten. För att passa de flesta fastigheter finns CTC GSi i 3 storlekar. CTC GSi 8 med ett effektområde på 2,5-7,7 kW, CTC GSi 12 på 2,5-12 kW och CTC GSi 16 på 4-16 kW.

CTC GSi har en årsvärmefaktor (SCOP) på 5,5, vilket betyder att den under ett år ger mer än fem gånger så mycket energi som den förbrukar. Kompressor och kylkomponenter är inneslutna i en separat ljudisolerad enhet. Vilket gör att den är mycket tystgående, endast 36 dB(A) vid 50rps. Hela värmepumpen har dessutom en mycket effektiv isolering som minimerar energiförlusterna. CTC GSi är så energisnål att den enkelt klarar kraven för A+++, den absolut bästa energimärkning en värmepump kan få.

Läs mer om CTC GSi

Platsbesök

Offert

Installation

CTC GSi har snygg vit design och smidiga modulmått som gör att den passar in i de flesta miljöer. Värmepumpen är moduluppbyggd för att enkelt kunna delas i två separata enheter. Brinesystemet kan enkelt anslutas på höger-, vänster- eller baksidan. Allt för en enkel och smidig installation. Pekskärmen i färg på 4.3 tum har tydliga symboler med svensk text som gör det enkelt att justera värme och varmvatten eller att hämta en mängd information om driften.

Har du en gammal värmepump som måste bytas ut är det inget problem. CTC GSi anpassar sig automatiskt efter det befintliga borrhålet. Det betyder att när du byter ut din gamla värmepump får du en betydligt lägre installationskostnad. Den inbyggda automatiken är klimatstyrd och tar hänsyn till temperaturen både inomhus och utanför. Som standard kan CTC GSi styra två olika värmesystem.

– Smartgrid – Anpassning efter elpris
– Sparar upp till 85%
– Högsta energiklass A+++
– Kan styra två värmesystem
– Producerar 300L varmvatten
– Enkel att installera
– Styrs via CTC connect +

För att passa de flesta fastigheter finns CTC GSi i 3 storlekar. CTC GSi 8 med ett effektområde på 2,5-7,7 kW, CTC GSi 12 på 2,5-12 kW och CTC GSi 16 på 4-16 kW.

Fler Bergvärmepumpar

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

NIBE S1255

NIBE S1255, en inverterstyrd värmepump med integrerad varmvattenberedare.

NIBE S1155

NIBE S1155, en inverterstyrd bergvärmepump utan integrerad varmvattentank.

CTC Eco heat 400

Den intelligenta och effektiva värmepumpen för berg-, sjö- eller jordvärme.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss