NIBE S1255 är en intelligent inverterstyrd bergvärmepump med integrerad varmvattenberedare. NIBE S1255 ger optimala besparingar eftersom värmepumpen anpassar sig automatiskt efter hemmets värmebehov. Med lång erfarenhet av effektreglerande bergvärmepumpar och ett av marknadens bredaste sortiment är NIBE en ledande aktör inom inverterteknik.

NIBE S1255 har en hög årsvärmefaktor vilket ger en minimal driftskostnad. Värmepumpen finns i tre olika effektstorlekar; 1,5-6 kW, 3-12 kW och 4-16 kW, och passar både små och stora bostäder.

NIBE S-serien med inbyggd wifi-uppkoppling blir en naturlig del av ditt uppkopplade hem. Den smarta tekniken justerar inomhusklimatet automatiskt och ger dig fullständig kontroll över systemet från din telefon eller surfplatta. Maximal komfort och minimal energiförbrukning – samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Läs mer om Nibe S1255.

Platsbesök

Offert

Installation

Integrerad varmvattenberedare
Inbyggd i värmepumpen finns en varmvattenberedare som är isolerad med miljövänlig cellplast för minimala värmeförluster.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

myUplink
Med hjälp av Internet och myUplink får du snabbt överblick över värmepumpens status och status för uppvärmningen i ditt hem. Denna smidiga lösning gör att du enkelt kan följa och styra värme- och varmvattenproduktionen. Om systemet påverkas av driftstörningar meddelas du snabbt med en pushnotis och via e-post.

Inverterstyrd kompressor
Värmepumpen har en inverterstyrd kompressor som på ett optimalt och ekonomiskt sätt anpassar sig automatiskt efter ditt hus och förser din anläggning med förnyelsebar energi.

Utökade funktioner
Värmepumpen kan med hjälp av vårt stora tillbehörssortiment erbjuda en mängd olika funktioner för uppvärmning, kyla, ventilation och solelsproduktion. 

PERFEKT BEHOVSANPASSNING
Tre effektstorlekar och ledande inverterteknik för optimal behovsanpassning.

TOPPRESTERANDE
Optimal årsvärmefaktor och minimal driftskostnad.

MAXIMAL KOMFORT
Användarvänlig touchscreen och integrerad trådlös uppkoppling med energibesparande smart teknik för maximal komfort.

Höjd (mm): 1800
Bredd (mm): 600
Djup (mm): 620
Nettovikt (kg): 255
Effektivitetsklass: A+++

NIBE S1255 6kW
NIBE S1255 12kW
NIBE S1255 16kW

Fler Bergvärmepumpar

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

NIBE S1155

NIBE S1155, en inverterstyrd bergvärmepump utan integrerad varmvattentank.

CTC Eco heat 400

Den intelligenta och effektiva värmepumpen för berg-, sjö- eller jordvärme.

CTC GSi

Varvtalsstyrda och effektiva värmepumpar för berg-, sjö- eller jordvärme.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss