NIBE F1345 är en kraftfull och flexibel bergvärmepump som finns i effektstorlekarna 24, 30, 40 och 60 kW. Upp till nio NIBE F1345 kan ingå i ett och samma system för att täcka ett effektbehov på max 540 kW.

NIBE F1345 har en hög årsvärmefaktor och med mindre än 5 ton CO2-ekvivalent köldmediemängd per kylmodul har NIBE F1345 inget krav på årlig besiktning. Två stora kompressorer gör NIBE F1345 perfekt för fastigheter med större uppvärmningsbehov. Kompressorerna kopplas in och ur automatiskt för en bättre effektreglering, längre driftintervall, mindre slitage och större driftsäkerhet.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över energiförbrukningen och blir en viktig del av din uppkopplade vardag. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för maximal komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Läs mer om NIBE F1345

Platsbesök

Offert

Installation

NIBE Uplink
Med NIBE Uplink och internet får du en snabb överblick och aktuell status på värmen och värmepumpen i din fastighet. Du får ett överskådligt och bra underlag där du kan följa och styra värmen och varmvattenkomforten. Vid en eventuell driftstörning får du dessutom ett larm direkt i mejlen, vilket ger möjlighet till snabba motåtgärder. Med NIBE Uplink kan du styra komforten i din fastighet – var du vill och när du vill. Det kallar vi NIBE frihet.

NIBE Smart Price Adaption
Med Smart Price Adaption får värmepumpen information om det kommande dygnets elpriser för att sedan anpassa driften efter dessa. Funktionen bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

Utökade funktioner
Värmepumpen kan med hjälp av vårt stora tillbehörssortiment erbjuda en mängd olika funktioner för uppvärmning, kyla, ventilation och solelsproduktion.

KRAFTFULLT OCH FLEXIBELT SYSTEM
Upp till nio F1345 kan ingå i ett och samma system, effektbehov på upp till 540 kW.

DRIFTSÄKER
Dubbla kompressorer och inverterteknik ger bättre effektreglering, längre driftintervall, mindre slitage och större driftsäkerhet. driftintervall, mindre slitage och större driftsäkerhet. Inget krav på årlig besiktning.

DISTANSSTYRNING
Smart teknik med användarvänlig styrning för en optimal distanskontroll.

Höjd (mm): 1800
Bredd (mm): 600
Djup (mm): 620
Nettovikt (kg): 320
Köldmediemängd, CO² ekvivalent (ton): 2×3,55
Köldmediemängd, R407C (kg): 2×2
Effektivitetsklass: A++

NIBE F1345 24kW
NIBE F1345 30kW
NIBE F1345 40kW
NIBE F1345 60kW

Fler Bergvärmepumpar

Alla våra produkter tar ett avstamp i miljöeffektivisering. Produkterna har hög kvalitet och säker drift för många år framöver.

NIBE F1345

NIBE F1345, kraftfull och flexibel bergvärmepump, i effekterna 24, 30, 40 och 60 kW.

CTC GSi 600

En ny snygg, smart och snål serie varvtalsstyrda bergvärmepumpar

NIBE S1255

NIBE S1255, en inverterstyrd värmepump med integrerad varmvattenberedare.

Enkelt. Förnybart. Effektivt.

Det ska vara enkelt att välja förnybart, därför sköter vi allt från start till mål. Vi erbjuder nyckelfärdiga anläggningar av högsta kvalitet och arbetar enbart med noga utvalda samarbetspartners på en lokal marknad.

PlatsbesökRing oss